share

S Serie met onbeperkt maatwerk

Zodra de productie van de nieuwe S Serie in de Suolahti fabriek start, zijn de tractoren beschikbaar met volledig onbeperkt maatwerk. Vroeger werd de S Serie in Frankrijk gebouwd en waren de aanpassingsmogelijkheden aanzienlijk beperkter.

Dankzij de productie van de nieuwe S Serie in Suolahti kan elke tractor volledig worden uitgerust in de Unlimited Studio. De Unlimited Studio viert dit jaar zijn 10e verjaardag en meer dan 30% van alle tractoren die de Suolahti fabriek produceert, worden in de Unlimited Studio uitgerust.

“Deze verandering is écht groot. Nu kunnen klanten hun eigen tractoren uit de S Serie al in de fabriek in de Unlimited Studio op maat laten maken voor hun eigen werk, naast alle basisfabrieksuitrusting waaruit ze kunnen kiezen”, zegt Aapo Aijasaho.

De Unlimited Studio ligt pal naast de assemblagefabriek van Suolahti. De Unlimited Studio werkt nauw samen met productie, logistiek, inkoop, engineering, reserveonderdelen en onderhoud. De Unlimited Studio kan aan nagenoeg alle wensen van de klant te voldoen, het aantal opties is immers onbeperkt. De Unlimited Studio heeft van oudsher veel tractoren uitgerust voor bijvoorbeeld onderhoud van wegen, bosbouw, loonwerk in de landbouw en luchthaventaken. Ook onder aannemers zal de nieuwe S Serie populair zijn.

Meer dan een derde van de tractoren die in de Suolahti fabriek worden geproduceerd, worden aangepast in de Unlimited Studio. Voor de nieuwe S Serie wordt verwacht dat het aandeel tractoren dat is uitgerust met Unlimited accessoires nog groter zal zijn. Traditioneel zijn de meest populaire accessoires die bij de Unlimited Studio worden gevraagd speciale kleuren, hulp- en waarschuwingslichten, hulphydrauliek, extra elektrische aansluitingen, veiligheidscamera’s en op maat gemaakte interieuroplossingen. Daarnaast zijn het automatische bandenspanningssysteem en het automatische centrale smeersysteem populair.

De opties van de Unlimited Studio vergroten de veelzijdigheid van de S Serie.