share
valtra tractor cabin people talking

GETRAINDE PROFESSIONALS

Valtra Training

GECENTRALISEERDE TRAINING

De training van ons internationale service- en onderdelenpersoneel vindt plaats in het Valtra Trainingscentrum bij de fabriek in het Finse Suolahti. Deze gecentraliseerde training zorgt voor een hoogwaardige en consistente service, evenals een snelle doorstroming van informatie van de klant naar de hele Valtra-organisatie.

TECHNISCHE KENNIS

De monteurs van uw dealer krijgen de allerbeste training in het Valtra-trainingscentrum van wereldklasse in Suolahti, Finland of via een AGCO-trainingscentrum dat dichter bij hen in de buurt ligt. Een gecentraliseerde training zorgt voor een hoge kwaliteit en consistente service en zorgt dat de monteurs van uw dealer het absolute vertrouwen om u goed te helpen.

Doorgaans hebben de monteurs van uw dealer de mogelijkheid gehad om een productspecifiek stageprogramma bij te wonen en cursussen te volgen als onderdeel van de AGCO Academy. Om nog hogere standaarden te stimuleren, maken wij gebruik van awardprogramma's waarin het talent van de allerbeste monteur van een dealer wordt erkend. We geven monteurs bovendien de kans om hun horizon te verleggen met uitwisselingsprogramma's naar andere dealers wereldwijd.

AGCOnet

Monteurs hebben direct toegang tot onze AGCO Net Intranet bibliotheek in de werkplaats dan wel op het veld. Deze wordt dagelijks bijgewerkt en biedt hen de laatste nieuwtjes en technische informatie over onze machines.