share

Valtra geeft je de VIJF G-Serie

Direct na zijn introductie liet de Valtra G Serie al zien dat het een echte allrounder zou worden in het segment van 100 tot 140 pk. En dat gebeurde ook. De G-Serie is een veelzijdige trekker die in de akkerbouw, veehouderij, bosbouw én groenvoorziening heel goed zijn weg weet. Dat komt vooral door de perfecte combinatie van design, prestaties en bedieningsgemak. En dat ziet u terug als u op de details let.

Wilt u het zien? Kom! 

Valtra G Serie

Proefrit aanvragen

1. Finse allrounder

Valtra is een Finse trekker. En in Finland is een boer veehouder, akkerbouwer en bosbouwer tegelijk. Maar hij werkt ook, mét zijn machines, voor de regionale overheden. Denk bijvoorbeeld aan het groenonderhoud of het ruimen van sneeuw. De praktische veelzijdigheid herkent u meteen in de Valtra G Serie. Het is een ideale trekker voor uiteenlopende toepassingen.

2.Voorlader specialist

In Scandinavië is 80 procent van de trekkers standaard uitgerust met een voorlader. Logisch dus dat Valtra als Scandinavische marktleider dé specialist in voorladers is. Deze G Serie is daarvan het ultieme bewijs. Door de schuin aflopende motorkap heb je vanuit de cabine extra goed zicht naar voren. En het glazen dak in de cabine geeft maximaal zicht naar boven. De bediening van de voorlader is volledig geïntegreerd in de joystick bediening van de armleuning. En om het helemaal af te maken geeft de hydrauliek assistent de trekker ook nog eens extra capaciteit bij een lager toerental. Eigenlijk is het dus heel logisch dat de G Serie vaak ‘de perfecte voorlader-trekker’ wordt genoemd. 

Vraagje tussendoor?

Geef ons de VIJF!

3. Efficiënte transmissie

Een goede transmissie onderscheidt zich vooral door het aantal versnellingen dat hij binnen het werkgebied heeft. Sommige werkzaamheden vragen bijvoorbeeld hele lage snelheden. Een transmissie die de juiste combinatie kan maken voor een breed scala aan werkzaamheden, is uniek. Daarnaast is een minimaal vermogensverlies wenselijk, pas dan is de transmissie écht efficiënt. En als u dan ook nog kunt kiezen voor een 40 km/u eco variant… U raadt het al…, de G Serie hééft zo’n transmissie.

4. Op klantwens

Als u voor een nieuwe Valtra G Serie kiest, leveren wij deze volledig naar wens van de klant. U kunt dus echt uw eigen Valtra samenstellen. Daarvoor gebruiken we de Valtra configurator. Alle opties en keuzes die de G Serie biedt, staan hier in. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een HiTech, Active of Versu uitvoering, altijd met een breed pakket aan opties. Maar ook de ruime keuze uit kleuren maakt de Valtra G Serie uniek. En weet u wat ook kan? Als u nou echt helemaal los wilt gaan, kan u samen met de designers van de Unlimited Studio een eigen Valtra samenstellen!

5. Juiste formaat

Dat de Valtra G Serie een allrounder is, dat weet u ondertussen al wel. Maar waar we het nog niet over gehad hebben, zijn de afmetingen. Kijk zelf maar eens. De combinatie van wielbasis, wendbaarheid én eigen gewicht geven deze trekker het juiste formaat. Hij is niet te lang en niet te kort. Niet te zwaar, niet te licht. Precies goed en passend bij iedere klus in het segment van 100 tot 140 pk. Dus mijn advies? Bel uw dealer en probeer ‘m zelf maar eens!

Lees wat klanten zeggen over de G5

Wilt u weten hoe het is om de G-Serie te besturen?

Extra tip: GPS op de G5

Elektronica en GPS-techniek hebben alle merken ondertussen, maar bij de G Serie bied Valtra een volledig geïntegreerde ValtraGuide. Met deze ValtraGuide techniek, kiest de G5 op 2 cm nauwkeurig geheel zijn eigen weg. Dat maakt deze trekker nog veelzijdiger. 

U heeft het gezien…, de Valtra G Serie biedt u die perfecte combinatie van praktische vormgeving, toegankelijkheid en eenvoudige bediening. Ik weet hoe die rijdt. Wil u dat ook eens ervaren? Ga dan snel naar de website en vraag een DEMO aan bij de Valtra dealer. 

Valtra geeft je de VIJF

Volg Valtra op Social Media!