share

ALTIJD VERBONDEN MET REALTIME LOCATIE- EN PRESTATIEINFORMATIE

Valtra Connect is de telemetrie-service op afstand die u toegang geeft tot gegevens over uw trekkers, zodat u efficiënter kunt werken, onderhoud kunt plannen, de inzetbaarheid kunt maximaliseren en de productiviteit kunt verhogen.

U kunt niet overal tegelijk zijn, maar met Valtra Connect kunt u vanaf elke locatie gebruiks- en onderhoudsgegevens in realtime bekijken op uw digitale apparaten.

Valtra Connect zit standaard op alle trekkers van de N-, T- en S-series en op de G-serie Versu. Het is ook beschikbaar als optie voor de HiTech 4-modellen van de A-serie en de HiTech- en Active-modellen van de G-serie.

Door monitoring van uw machine op afstand kan uw dealer u helpen inzetbaarheid en efficiëntie te verbeteren door proactief onderhoud en ondersteuning te bieden.

UW VOORDELEN

BEKIJK DE STATUS VAN UW HELE MACHINEPARK IN REALTIME

Nadat u zich hebt aangemeld bij Connect, kunt u de status van uw afzonderlijke trekkers of van uw gehele machinepark controleren. Houd in de gaten waar uw trekkers zich bevinden en ontvang met Geofencing automatische waarschuwingen wanneer een trekker een bepaald, aangewezen gebied binnenkomt of verlaat, zodat u zorgeloos vooruit kunt plannen.

Voorkomen is beter dan genezen. Door diagnosegegevens automatisch te delen met uw dealer, kunt u ongeplande uitvaltijd en onverwachte kosten voorkomen.

KRIJG EEN BREDER BEELD

Bouw na verloop van tijd een beeld op van de werkpraktijk van uw trekkers en identificeer activiteiten en momenten waarvoor efficiencymaatregelen en verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Logistiek, weer en vermoeidheid en onoplettendheid van de bestuurder zijn veel voorkomende oorzaken van stilstandtijden. Met Connect kunnen de oorzaken van de stationaire tijd worden geïdentificeerd en beperkt, waardoor tijd en brandstof worden bespaard.

DE EERSTE 5 JAAR CADEAU

U ontvangt gratis een 5-jarig Connect-abonnement op uw nieuwe machine (let op: alleen geldig voor de N- en T-serie). Meld uw machine aan en profiteer van alle voordelen.

REFERENTIES

IK HEB INTERESSE IN CONNECT - HOE KAN IK ME AANMELDEN?