share

WERK SLIMMER. LEEF MEER.

Omarm de kracht van slimme landbouw.

Meer uren werken betekent ook minder tijd voor uw privéleven. Wat als wij zouden zeggen dat het mogelijk is om minder tijd in de cabine door te brengen en toch uw bedrijf te laten groeien - zodat u meer tijd hebt om de dingen te doen die u leuk vindt? Met de Valtra-technologie voor slimme landbouw kunt u tijd en geld besparen én de efficiëntie van uw documentatieproces verbeteren, waardoor u een hoger rendement op uw investering heeft – daarbij houdt u ook nog rekening met het milieu.

'Door de kracht van slimme landbouw te omarmen, kunt u uw opbrengsten verhogen en kosten, risico's en uitvaltijd verminderen. Bovenal bespaart u tijd zodat u meer kunt leven.'

Slimme landbouw ingebouwd.

Valtra biedt u de tools die u nodig hebt om het werk in alle omstandigheden uit te voeren. Daarom hebben wij slimme technologie ontwikkeld die is geïntegreerd in onze tractors uit de N, T & S series. Een betere kwaliteit van leven binnen handbereik – letterlijk. Alle slimme functies kunnen worden beheerd vanaf onze unieke SmartTouch armsteun met slechts twee tikken of veegbewegingen.

Wat is Valtra slimme landbouw?

Valtra slimme landbouw is een set technologieën die naadloos samenwerken – Auto-Guide, ISOBUS, Section Control en Taskdoc – die allemaal worden bediend vanaf de SmartTouch terminal, onze unieke oplossing om uw tractor naar het volgende niveau te tillen. SmartTouch is zo ontwikkeld dat het makkelijker te gebruiken is dan een smartphone. Valtra Connect telemetrie op uw desktopcomputer of smartphone maken het pakket perfect compleet.

Hoe u kunt profiteren van Valtra slimme landbouw?

Download de whitepaper om voorbeeldberekeningen te zien hoe slimme landbouw bijdraagt aan werkzaamheden van alle vormen en maten.

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN

Lees meer over onze slimme landbouwoplossingen.

Vraag een offerte aan

AGCO Technologies

Ga naar AGCO Fuse

Plan een proefrit

Plan een proefrit