share
Valtra tractoren volledige modelrange 5e generatie op het veld in Italië 2021

VALTRA TRACTOREN

DE BESTE TRACTOR ERVARING

Tractoren Unlimited Andere producten

Valtra producten

VALTRA TRACTOREN: NU IN HUN 5E GENERATIE

Ontdek onze reeks tractormodellen van G tot S. Of uw werk u nu naar het veld of de open weg brengt, Valtra is de oplossing. Welke is uw werkmachine?

5e generatie versies van onze A, G, N en T serie machines zijn nu beschikbaar.

Klaar de klus. Koop een Valtra.

Ontdek onze showroom

Koop, huur, lease

Machines en uitrusting zijn zowel een vitaal onderdeel als een grote kostenpost voor elk landbouwbedrijf. De financiering van een Valtra machine is nu eenvoudiger en flexibeler dan ooit tevoren. Met het Huur, Koop, Lease-programma van AGCO Finance geven wij u de kans om een financieringsoplossing samen te stellen die aan uw behoeften voldoet.

Probeer de nieuwe Smart Finance-calculator om de beste oplossingen voor u te vinden.

Financiële rekenmachine

Een tractor geboren elke 12 minuten

De montagefabriek in Suolahti, Finland, produceert elke 12 minuten een nieuwe A, N of T serie Valtra tractor. De fabriek werkt zes dagen per week met één ploeg. Naast de montagefabriek zijn in Suolahti ook het technisch centrum, de transmissie fabriek en het centrum voor reserveonderdelen gevestigd. In totaal werken er ongeveer 950 mensen in Suolahti.

Lees het volledige verhaal

Prijzen zijn geen toeval

Valtra's tractormodellen van de vierde generatie hebben in de afgelopen jaren talrijke internationale prijzen gewonnen. Dit is geen toeval, maar het resultaat van jarenlang toegewijd werk te leveren. 

Lees het volledige verhaal

Waarom Valtra kiezen?

Valtra tractoren zijn klaar om elke uitdaging aan te gaan op de boerderij, op de weg of op de startbaan. Het zijn betrouwbare werkmachines voor elke omgeving. Elke tractor is afgestemd op de individuele behoeften van zijn eigenaar.

Maak een keuze uit de tractor series van Valtra, van 75 tot 405 PK, met meerdere modellen en transmissie opties - ze kunnen allemaal worden afgestemd op uw individuele behoeften, ongeacht het werk dat u doet.

Valtra is de oplossing voor bedrijfssegmenten zoals landbouw, gemeente, luchthaven onderhoud, bouw en vele andere industrieën. Al onze tractoren zijn gemaakt met het oog op comfort voor de bestuurder en gebruiksgemak, terwijl ze gebruik maken van de nieuwste technologische innovaties om uw werk zo kostenefficiënt en effectief mogelijk te maken. Al onze tractoren kunnen worden aangepast aan uiteenlopende behoeften.

Wilt u ze zelf uitproberen?

Reserveer een proefrit

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Contact met uw eigen Valtra-dealer

Dealernetwerk

SMARTTOUCH: EENVOUDIGER DAN UW SMARTPHONE

De bekroonde Valtra SmartTouch-armsteun is zo gebruiksvriendelijk dat hij de productiviteit van uw tractor echt naar een hoger niveau tilt. Met het 9-inch touchscreen, de intelligente multifunctionele rijhendel, de nieuwe hydraulische joystick en de volledig geïntegreerde technologie verlicht SmartTouch uw werklast en geeft u de beste en meest eenvoudige gebruikerservaring voor het beheren van uw werkmachine.

Lees meer

Valtra unlimited: the sky is no limit

Onze unieke Unlimited studio stelt u in staat precies de tractor te krijgen die u wilt en nodig hebt. De studio kan alle accessoires en uitrustingen monteren die tijdens het normale productieproces niet direct vanaf de productielijn leverbaar zijn. 

Of u nu op zoek bent naar een tractor voor wegenonderhoud, gemeentelijke taken, of als u specifieke kenmerken nodig heeft voor de landbouw of zelfs defensie en militaire doeleinden, Valtra Unlimited heeft de mogelijkheden om uw werkende machine te bouwen. 

Lees meer

Vraag een offerte aan