share
valtra man working on reman

ZO GOED ALS NIEUW

valtra acgo reman

GEREVISEERDE MOTOREN EN TRANSMISSIE-ONDERDELEN

Als de motor of transmissie in uw trekker aan het einde van de levensduur komt, kunt u gereviseerde onderdelen rechtstreeks bestellen bij Valtra. In de fabriek demonteren wij uw oude motor of transmissie, vervangen beschadigde of versleten onderdelen door nieuwe, tunen de delen en bieden fabrieksgarantie aan op deze delen.

GEREVISEERDE TRANSMISSIES

Gereviseerde versnellingsbakken van Valtra zijn een goedkoop en snel alternatief voor mogelijke transmissiereparaties. Elke versnellingsbak is zo goed als nieuw, vakkundig gemonteerd, gecontroleerd op kwaliteit en voorzien van alle nieuwste upgrades - alles voor ongeveer 60 procent van de prijs van een vergelijkbare nieuwe versnellingsbak.

In de fabriek is de oude versnellingsbak helemaal uit elkaar gehaald, gewassen en geïnspecteerd. Defecte onderdelen en alle lagers zijn vervangen door nieuwe. Dit wordt uitgevoerd door professioneel opgeleide transmissie specialisten. Onbeschadigde onderdelen die nog in goede staat zijn worden indien mogelijk hergebruikt. De versnellingsbak wordt vervolgens weer in elkaar gezet, geschilderd en getest. Bovndien worden alle beschikbare upgrades uitgevoerd. Gereviseerde versnellingsbakken zijn er met dezelfde garantie als nieuwe.

Valtra biedt momenteel ongeveer 120 soorten gereviseerde versnellingsbakken, shuttle-eenheden en powershifts, waaronder die voor de N-en T-serie, de 6000 en 8000-serie, en de A en 100-serie.

GEREVISEERDE MOTOREN

Bij regelmatig en goed onderhoud van een tractormotor kan deze zeker 15.000 uur mee. Wanneer een motor vervangen moet worden, kan een gereviseerde motor van de fabriek een milieuvriendelijk, betaalbaar en snel alternatief zijn. De kosten van een gereviseerde AGCO Power motor zijn 20-40% lager dan die van een nieuwe motor.

De AGCO Power fabriek in Finland reviseert ongeveer 1000 motoren per jaar. Het blok van de oude motor wordt gecontroleerd en gewassen. Ook de krukas en drijfstangen worden hergebruikt nadat ze de strenge kwaliteitscontroles in de fabriek zijn doorlopen. Alle slijtdelen zoals zuigers, cilinderbussen, lagers, afdichtingen en deksels worden vervangen. Elke gereviseerde motor is zo goed als nieuw en ondergaat dezelfde tests als een vergelijkbare nieuwe motor.

AGCO Power biedt gereviseerde motoren voor bijna al haar modellen. De fabrieksgarantie is hetzelfde als van een nieuwe motor.