share

Oplossingen voor gemeenten

Door Valtra Unlimited

Een offerte aanvragen
VALTRA UNLIMITED LEVERT AANGEPASTE OPLOSSINGEN VOOR VEELZIJDIGE, MULTIFUNCTIONELE MACHINES DIE EFFICIËNT EN KOSTENEFFECTIEF ZIJN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GEMEENTE

De speciale regelgeving van gemeentelijke machines vraagt om gespecialiseerde voorzieningen.

Valtra Unlimited zorgt ervoor dat aan de eisen van overheden en instellingen wordt voldaan. Valtra Unlimited tractoren zijn uitgerust met de exacte kenmerken die nodig zijn voor multifunctioneel gemeentelijk werk. Een speciale kleurstelling, veiligheidskleuren en -verlichting, waarschuwingsborden en andere veiligheid bevorderende voorzieningen kunnen allemaal door Valtra Unlimited worden aangebracht. Combineer een Valtra-tractor met gespecialiseerde werktuigen voor wegonderhoud, sneeuwruimen, maaien en andere gemeentelijke taken, en u hebt het hele jaar door een multifunctioneel voertuig.

VEGEN EN EGALISEREN

Valtra Unlimited kan met ons hoogwaardige partnernetwerk elke dag van het jaar volledige oplossingen bieden voor gemeentetaken. Als u in de herfst de straten moet vrijmaken van vuil en bladeren of grindwegen moet egaliseren, kunt u bij Valtra Unlimited terecht.

Vraag een offerte aan

SNEEUWRUIMEN

Eén voertuig, 365 werkdagen! Valtra Unlimited tractoren maximaliseren uw rendement op investering. Door gewoon de werktuigen te verwisselen, kunt u met één machine snel en efficiënt van zomer- naar wintertaken gaan. Verwijder moeiteloos sneeuw en ijs met hoogwaardige en zware schraapbladen of sneeuwschuivers.

Vraag een offerte aan