share

Duurzaamheid bij Valtra

Iedereen moet een rol spelen om van de wereld een betere plaats om te leven te maken. Duurzame keuzes maken is van vitaal belang, en verschillende industrieën hebben een grote verantwoordelijkheid om het voortouw te nemen. De beste resultaten kunnen vaak worden bereikt door te focussen op de eigen expertise en te begrijpen hoe de wereld daarvan kan profiteren. Bij Valtra kennen we machines - veelzijdige, betrouwbare en duurzame tractoren die gebouwd zijn om lang mee te gaan.

Wij kennen ook onze klanten. Zij staan centraal in alle activiteiten van Valtra. Alles wat we doen is om hun leven gemakkelijker te maken. Daarom is het doel van Valtra's duurzaamheidsacties het beschermen van het levensonderhoud van boeren, en daarmee ons bedrijf, werknemers, belanghebbenden en natuurlijk het land.

 

Lees verder om te zien hoe duurzaamheid aan de basis ligt van alles wat we bij Valtra doen

VALTRA’S AANDACHTSGEBIEDEN VOOR DUURZAAMHEID

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling en verbetering van de duurzaamheid van al onze activiteiten, interacties en relaties door middel van drie belangrijke aandachtsgebieden.

VALTRA IS WAARSCHIJNLIJK DE MEEST DUURZAME TRACTOR TER WERELD

SLIMME STAPPEN GEMAKKELIJK GEMAAKT

Voor een betere opbrengst moet de bodem in topconditie zijn. Om aan de regelgeving te voldoen, moet de CO2-uitstoot onder controle worden gehouden. Het antwoord is een slimme machine die u helpt om elke dag duurzaam te werken. Optimale nauwkeurigheid, precisie en efficiëntie zijn verzekerd en voldoen aan de voorschriften wordt een automatisme. Smart Farming-technologieën zullen u tijd en geld besparen en uw land winstgevend houden, en het beste is dat u er niet eens over hoeft na te denken.

Smart Farming voor een gezonde bodem

Smart Farming is de manier om de gezondheid van uw bodem te verbeteren voor een betere opbrengst. Optimalisering van de efficiëntie van nutriënten- en ongediertebestrijding, beheer van verdichting en optimalisering van machines zijn belangrijke kansen waarbij boeren de juiste gegevens kunnen gebruiken om de opbrengst te verhogen en het milieu te verbeteren. Het vastleggen van koolstof in landbouwgrond en het stimuleren van gewasopbrengsten is een natuurlijke win-winsituatie voor zowel boer als milieu.

REDUCTIE CARBON FOOTPRINT

Smart Farming maakt gebruik van geavanceerde technologie om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd energieverspilling tegen te gaan. Verbetering van de operationele efficiëntie vermindert het brandstofverbruik en verlaagt de kosten. Om dit te ondersteunen, zijn we voortdurend bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van alternatieve brandstofoplossingen. Met onze AGCO Power-motoren die aan de Stage V-normen voldoen, voldoen we aan de lokale emissienormen en overtreffen we deze zelfs.

KIJK HOE SMART FARMING UW WERK MEER DUURZAAM KAN MAKEN!

JUISTE MOMENT

Ken de perfecte timing voor uw taken op basis van de weersgeschiedenis van uw bedrijf en optimaliseer de opbrengst op lange termijn door de teeltcycli te verlengen en dubbele oogsten toe te passen. Wat de taak ook is, de juiste timing betekent de meeste winst.

Kom meer te weten over TaskDoc

JUISTE PLAATS

Volg de rijlijnen nauwkeurig, blijf op de hoogte van wat er op de grond gebeurt en maximaliseer de bewerkte oppervlakte. Of u nu plant, freest, spuit of oogst, u zult tijd, brandstof en geld besparen.

Voordelen van Valtra Guide

JUISTE TOEPASSING

Bespaar middelen en verbeter de kwaliteit van het gewas door precies de juiste hoeveelheid kunstmest of spuitmiddel op elk deel van het veld toe te passen en onderweg aanpassingen te maken. Alles wordt geregistreerd terwijl u werkt, waardoor het naleven van de voorschriften een fluitje van een cent wordt.

Wat kan Variable Rate Control voor u betekenen?

UNIEK VALTRA

Bij Valtra geloven we dat daden meer zeggen dan woorden. Wij zijn trots op ons jarenlange werk en onze prestaties op het gebied van duurzaamheid. Van boeiende samenwerkingen met onze partners tot duurzaam geëxploiteerde fabrieken en unieke producten en diensten, met Valtra kunt u er zeker van zijn dat uw machine de meest duurzame keuze op de markt is.

LEES MEER OP ONS BLOG

DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN AGCO

Valtra is een wereldwijd merk van AGCO en voldoet volledig aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de moederorganisatie. Samen staan we sterker en zijn we beter in staat om prioriteit te geven aan duurzaamheidsacties en investeringen die de grootste en meest directe positieve impact hebben op boeren en onze sector.

 

We erkennen het belang van de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties, die erop gericht zijn om tegen 2030 aanzienlijke vooruitgang te boeken op het gebied van de wereldwijde economische, sociale en milieu-uitdagingen. Van het bevorderen van duurzame voedselproductie tot het aanmoedigen van effectieve partnerschappen, onze duurzaamheidsprioriteiten zijn afgestemd op zes van de SDG's van de Verenigde Naties.