share

Speciale oplossingen

Door Valtra Unlimited

Een offerte aanvragen
EEN VALTRA UNLIMITED TRACTOR OP MAAT VOOR VELE GESPECIALISEERDE TAKEN. MAATWERKOPLOSSINGEN VOLDOEN BETER AAN INDIVIDUELE BEHOEFTEN VOOR KOSTENEFFECTIEVE RESULTATEN

VRAAG EEN OFFERTE AAN

VALTRA UNLIMITED SPECIALISTISCHE OPLOSSINGEN

Samen met onze sterke en hoogwaardige partners zijn Valtra Unlimited tractoren ideale multifunctionele tractoren voor diverse bedrijfssegmenten. Waarom veel gespecialiseerde voertuigen aanschaffen voor verschillende doeleinden als met de op maat gemaakte oplossingen van Valtra Unlimited meerdere taken voordelig kunnen worden uitgevoerd met één enkele tractor? U noemt de taak en wij vinden een oplossing om de klus te klaren.

BRANDBESTREIDING

Valtra Unlimited tractoren zijn ideaal voor het bestrijden van branden op uitdagend terrein. Valtra Unlimited kan vele specialistische uitrustingen monteren, zoals deze KESLA blusaanhanger met een dompelpomp en een op de lader gemonteerde arm met een waterkanon welke tot 30 m ver kan spuiten.

Vraag een offerte aan

GRAVEN EN VERPLAATSEN

Met speciale uitrusting zoals graafmachines die door Valtra Unlimited in de fabriek zijn uitgerust, wordt uw tractor een multifunctionele machine voor speciale graaf- en grondverzetwerkzaamheden.

Vraag een offerte aan

DEFENSIE

Valtra Unlimited tractoren zijn echte multifunctionele machines. Daarom worden ze in veel branches gebruikt voor flexibele oplossingen en uiteenlopende taken, zoals logistiek, toegang en wegonderhoud, graafwerkzaamheden en personeelsvervoer.

Vraag een offerte aan