share

Alle serviceonderdelen in één pakket

Valtra Service Kits zijn een slimme innovatie die een bredere verspreiding verdient in de wereld van de landbouwmechanisatie. Alle filters, afdichtingen en andere onderdelen die nodig zijn voor het regelmatige onderhoud van een specifiek trekkermodel, zijn allemaal in één handige doos verpakt.

“Onze Service Kits zijn erg handig voor zowel klanten, onderhoudsmonteurs als onderdelenspecialisten. Dankzij de kits is het niet meer nodig om afzonderlijke onderdelen te verzamelen, verpakken en verzenden. Alle onderdelen zitten namelijk al in één pakket. Dat bespaart tijd en logistieke handelingen in elke fase van het leveringsproces,“ zegt Jari Luoma-aho, Spare Parts manager bij Valtra.

Elke Service Kit bevat enkele tientallen onderdelen. Het centrale onderdelenmagazijn van Valtra telt bijna 200 verschillende Service Kits voor verschillende modellen en verschillende soorten onderhoud.

Populair bij servicemonteurs en klanten

“Ik schat dat 75 procent van de Service Kits wordt geleverd aan erkende Valtra-servicemonteurs en 25 procent rechtstreeks aan eindklanten die hun trekkers zelf willen onderhouden. De Service Kits zijn erg handig voor beide groepen gebruikers, omdat er slechts één pakket nodig is en oude onderdelen kunnen worden verpakt in dezelfde plastic zakken en doos waarin de nieuwe onderdelen zijn geleverd,” voegt Jari toe.

Service Kits helpen ook om te onthouden welke onderdelen regelmatig moeten worden vervangen. Wanneer iemand afzonderlijke onderdelen vervangt, is de kans groter dat de vervanging van bepaalde onderdelen over het hoofd wordt gezien. De Service Kits stimuleren dus ook dat een tractor wordt onderhouden volgens het onderhoudsschema. Dat is gunstig voor de levensduur van de tractor.

Valtra Service Kits – 3 voordelen voor u

  1. Betaalbaar

    10–15 procent goedkoper dan wanneer u de onderdelen afzon­derlijk aanschaft.
  2. Handig en snel

    afzonderlijke onderdelen verzamelen en verpakken hoeft niet meer.
  3. Betrouwbaar

    bevat alle onderdelen voor regelmatig onderhoud – u vergeet dus niets.