share

Een gratis Smart Check is de sleutel om dit seizoen met vertrouwen te werken

Een gratis, vrijblijvende, 70+ punten Valtra tractorcheck, uitgevoerd door professioneel uitgeruste technici bij een Valtra dealer. Het is geen wonder dat 1.000 boeren al hebben geprofiteerd van een SMART Check

SMART Check is ontworpen voor hardwerkende tractoren van 5 jaar en ouder. Het is in wezen een controle vóór het seizoen, die Valtra-eigenaars de informatie geeft die ze nodig hebben om hun beste landbouwbeslissingen te ondersteunen.  

Er is geen verplichting bij een SMART Check en meer dan 30% van de tractoren komt ermee weg zonder reparaties. Maar wat de controle wel doet, is tractoreigenaren de zekerheid geven die ze nodig hebben om door te gaan in de wetenschap dat hun machine optimaal zal presteren wanneer ze die het meest nodig hebben. 

“Ik zou iedereen de SMART Check aanraden.”

Bij sommige tractoren detecteert de SMART Check problemen die aandacht nodig hebben. Eigenaren worden gewaarschuwd voor mogelijke reparatiebehoeften door het volledige storings- en conditierapport, dat ook gratis is bij deze uitgebreide controle. 

Boeren zoals Andreas Uhl, een Valtra-eigenaar uit Duitsland, zien het voordeel van het signaleren van potentiële problemen,

“Het ergste zou zijn als de machine kapot zou gaan tijdens de oogst... reparaties zouden nog duurder en groter zijn omdat andere onderdelen kapot zouden gaan.”

Kosten besparen met SMART Check 

Een SMART Check is grondig. De monteur controleert onder andere het oliepeil, de staat van de filters, de hydrauliek en het koelsysteem.

SMART Check geeft een Valtra-eigenaar de mogelijkheid om een kleine reparatie uit te voeren die anders mogelijk tot een kostbaar, ongepland defect zou hebben geleid. 

 

Wil je het volledige plaatje zien?

Bekijk deze video voor een beter idee van de controles. 

krijg een SMART Check

Neem contact op met jouw Valtra dealer om een Smart Check te plannen.

Neem contact op