share

TRACTOREN VOOR GEMEENTE

Agile and versatile tractors for all tasks

EEN OFFERTE AANVRAGEN

WENDBARE EN VEELZIJDIGE TRACTOREN VOOR ALLE GEMEENTELIJKE TAKEN

In de steeds veranderende wereld van het gemeentelijk werk, of het nu op de weg is of op de speelplaats, moet je veelzijdig, efficiënt en slim zijn. Met een Valtra-tractor en werktuigcombinatie uit onze Unlimited Studio krijgt u het perfecte 365-daagse multifunctionele voertuig.

Wil je het zelf zien?

Boek een proefrit

WAAROM KIEZEN VOOR VALTRA?

Waarom vijf machines aanschaffen, als één Valtra het hele brede scala aan gemeentelijke taken aankan? De wendbaarheid en veelzijdigheid van een tractor is perfect geschikt voor dit alles. Combineer een Valtra-tractor met gespecialiseerde werktuigen voor wegenonderhoud, sneeuwruimen, maaien en andere gemeentelijke taken, en u heeft het hele jaar door een multifunctioneel voertuig.

Neem contact op met uw eigen Valtra-vertegenwoordiger om over uw opties te praten

Dealer locator

VOORDELEN

Extra veiligheid

Veiligheid is absoluut een belangrijk onderdeel van gemeentelijk werk. Extra veiligheidsvoorzieningen, zoals signaalkleuren, waarschuwingslichten en alcoholsloten, kunnen in de Valtra Unlimited Studio aan uw tractor worden toegevoegd.

Extra comfort

Dag in dag uit in een tractor zitten kan zwaar zijn, maar werken is gemakkelijk met extra comfortfuncties zoals speciale stoelen, stereosystemen en een op maat gemaakt interieurontwerp.

Uitgebreide zichtbaarheid

Extra zichtfuncties, zoals een camera aan de voorkant, geoptimaliseerde achteruitkijkspiegels, verwarmde ruitenwissers en zijruiten, garanderen allemaal een superieur zicht rondom uw werkgebied.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

Here's what Valtra customers say

Municipal solutions

Valtra klaart de klus

Bedrijven en werkzaamheden