share

INFORMATIE BEDRIJF

Ons verhaal

OVER Valtra

BETROUWBARE WERKMACHINES

Valtra Inc. ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt Valtra-trekkers.

De trekkers van Valtra hebben Noordse wortels en zijn erkend om hun comfortabel gebruik, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Elke trekker is specifiek ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van de klant om de strengste klimaten te trotseren en het hoogste prestatieniveau te leveren in de zwaarste werkomstandigheden.  

WAAR WIJ ACTIEF ZIJN

Valtra is de toonaangevende fabrikant en serviceverlener in de Noordse landen en is een van de populairste merken in Latijns-Amerika. Wij fabriceren trekkers in onze moderne installaties in Finland en Brazilië. 

Ruim 1700 medewerkers van Valtra werken in een groot aantal functies in de productie, techniek en service.

Valtra-machines worden verkocht in meer dan 75 landen. Voor de Valtra-vertegenwoordiger in uw woongebied kunt u terecht op de pagina 'Dealer Locator'. 

SUOLAHTI, FINLAND

De Valtra-fabriek in Finland bevindt zich in Suolahti, in de centrale regio. 

Het fabriekscomplex omvat montage- en transmissie-installaties, het technisch centrum, de Valtra Unlimited Studio, het onderdelen- en servicecentrum en de Atrium-klantendienst. Valtra´s administratieve kantoren bevinden zich ook in de fabriek van Suolahti. 

 

Valtra Oy Ab

Valmetinkatu 2

44200 SUOLAHTI

"Tel +358 0 20 45 501"

valtra.communications@agcocorp.com

MOGI DAS CRUZES, BRAZILIË

De Valtra-fabriek in Brazilië bevindt zich in Mogi das Cruzes, in de staat São Paulo. Het fabriekscomplex omvat montage- en transmissie-installaties en een componentencentrum waar ook de in de Valtra gebruikte AGCO-Power motoren worden gemonteerd. 

 

Valtra do Brasil S.A.

R. Cap. Francisco de Almeida, 695 – Vila Bras Cubas

Mogi das Cruzes – SP

08740-300 

Brazilië

Tel. +55 11 4722-2350

HOE WIJ WERKEN

PRINCIPES

Bij Valtra ontwikkelen, fabriceren en verhandelen wij hoogwaardige machines en leveren wij toegevoegde waarde aan de activiteiten van onze klanten door middel van duurzame, eenvoudig te gebruiken en individuele oplossingen en diensten. Wij hanteren het principe van voortdurende verbetering van zowel onze producten en activiteiten, waarbij wij de nadruk leggen op het behoud van de omgeving en het respect voor de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten. 

ONZE WAARDEN

Onze waarden vormen de basis van Valtra. Onze beslissingen zijn gebaseerd op deze waarden die in acht worden genomen in onze relatie met klanten, leveranciers, distributeurs, ons moederbedrijf, onze gemeenschap en elkaar. Onze vijf kernwaarden zijn verantwoordelijkheid, integriteit, teamgeest, transparantie en respect.

Verantwoordelijkheid

Wij dragen de verantwoordelijkheid voor ons invloedsgebied op dezelfde wijze als wij dit voor ons bedrijf doen. Wij streven ernaar om uitmuntend te zijn.

Teamgeest

Wij dragen er actief aan bij om als team moeilijkheden te overwinnen.

Transparantie

Wij verschaffen alle informatie die nodig is. Wij communiceren op een open en eerlijke wijze. Wij waarderen uw feedback. 

Integriteit

Wij doen wat wij zeggen. Wij verbinden ons tot een consistente, eerlijke en betrouwbare wijze van werken. 

Respect

Wj waarderen dat andere personen een eigen culturele identiteit hebben. Wij omarmen verschillen. 

GESCHIEDENIS

SINDS 1951

Valtra fabriceert trekkers sinds 1951, maar de oprichting van het bedrijf gaat terug tot de 19e eeuw. Vandaag vormen de trekkers van Valtra het hoogtepunt van twee tradities: De Valmet in Finland en de Volvo BM in Zweden, zelf een uitloper van de Eskilstuna Mekaniska Werkstad die in 1832 werd opgericht door Theofron Munktell.

Valmet maakte al vroeg een enorme verandering en ontwikkeling door; niet alleen door zijn naam die gewijzigd werd van Valmet en ValtraValmet naar Valtra, maar ook vanwege de vernieuwing van de producten en diensten.

ECHOVRIENDELIJKE WERKWIJZE

NOORDSE TRADITIE

Getrouw aan de Noordse traditie legt Valtra sterk de nadruk op het behoud van het milieu en de natuurlijke habitats. Van de productieinstallaties tot de ontwikkeling van nieuwe productkenmerken - wij streven er proactief naar om steeds milieuvriendelijker te zijn. 

VALTRA IS DE ENIGE TRACTORFABRIKANT IN DE NOORDELIJKE REGIO

VALTRA IS EEN WERELDWIJDE MERKNAAM VAN AGCO

AGCO heeft zijn hoofdkantoor in Duluth, GA, VS en is toonaangevend leider in het ontwerp, de fabricage en de distributie van landbouwoplossingen, waarbij het met behulp van zijn volle assortiment aan apparatuur en diensten een productievere landbouw ondersteunt. AGCO-producten worden verkocht via vijf belangrijke merken, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® en Valtra®, ondersteund door de precisietechnologieën en landbouwoptimaliseringsdiensten van Fuse®.  

De technische diversiteit en het kwaliteitsontwerp van zijn producten gecombineerd met een sterke klantgerichtheid maken dat AGCO de perfecte keuze is voor de landbouwspecialist wereldwijd.

www.agcocorp.com