share

CONTACT MET ONS

CONTACTINFORMATIE

CONTACT MET MECHAN GROEP

Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
info.valtra@mechangroep.nl
0342 - 45 95 41

MEDIA & PERS

Het public relations-team van Valtra beantwoordt vragen van de pers en de media en organiseert persconferenties en interviews met het Valtra-management.

Valtra-video's: YouTube.com/ValtraVideos

Mediacontact
Marketingafdeling Mechan Groep
0342 - 45 95 41
info@mechangroep.nl

UW VALTRA-VERTEGENWOORDIGER

Door naar onze klanten te luisteren en te begrijpen waaraan zij behoefte hebben, stellen wij zeker dat het eindproduct bestaat uit de efficiëntste en beste trekker voor de beoogde gebruiksdoelen. De superioriteit van Valtra-trekkers ligt in het feit dat elke trekker gefabriceerd is volgens de individuele klantenorders zodat aan de specifieke voorkeur en eisen van klanten wordt voldaan. Samen met uw Valtra-dealer kunt u een trekker eenvoudig aanpassen naar eigen behoefte en voorkeur. Voor de Valtra-vertegenwoordiger in uw woongebied kunt u terecht op de pagina 'Dealer Locator'.

Dealer Locator

FEEDBACK

Wij hopen dat u alle nodige informatie op deze site gevonden heeft. Voor verdere vragen kunt u direct contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

CONTACT MET ONS

SOCIALE MEDIA

Voor meer informatie en diverse inhoud over Valtra, nodigen wij u uit om ons te volgen en deel te nemen aan onze gemeenschap via de sociale media.

Facebook

Instagram

YouTube