share

Valtra S Serie

Agritechnica 2023

Registreer hier

Valtra S Series genomineerd
FARM MACHINE AWARD 2024
Tractor van het jaar Award 2024.
Bekijk het op Agritechnica 2023.

De 6e generatie Valtra S Serie is finalist in twee prestigieuze awards. De nieuwe S Serie wordt voor het eerst aan het publiek onthuld op Agritechnica 12 - 18.11.2023. Met de bijnaam The Boss is de 6e generatie S Serie Valtra's grootste tractor met XL smart farming-mogelijkheden. De S Serie is ontworpen en gemaakt in Finland en is nu verkrijgbaar met Valtra Unlimited aanpassingen voor een hogere productiviteit, winst en prestige.

De FARM MACHINE Award, voorheen bekend als Machine van het Jaar, is een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van landbouwtechniek. Het publiek kan stemmen op de S Serie in de categorie Audience Choice Award. Stemmen kan één keer per dag op elk apparaat. Hierdoor kunnen enthousiaste Valtra-fans meerdere keren stemmen. De winnaars worden bekendgemaakt op 14 november 2023.

Stem op de S Serie!

FARM MACHINE 2024

Volg de link om te stemmen voor de S Serie in de FARM MACHINE 2024 Audience Choice Award. Je kunt één keer per dag stemmen per apparaat.
Stem nu!

De Tractor of the Year Award is een gewaardeerde internationale prijs die uitmuntendheid in landbouwmechanisatie erkent en de beste tractoren in Europa onder de aandacht brengt. De grootste van de S Serie, de S416, is een finalist in de categorie Duurzame trekker van het jaar en een algemene finalist in de Trekker van het jaar 2024 Awards. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een speciaal evenement op de Agritechnica in Hannover op 12 november.

Mis je kans niet om als een van de eersten de nieuwe S Serie te zien.

De Valtra S Serie wordt voor het eerst aan het publiek onthuld op Agritechnica 2023. Bezoekers kunnen zich registreren om als een van de eersten de nieuwe S Serie te zien via onze Agritechnica landingspagina. Alle bezoekers die zich registreren ontvangen een Valtra goodiebag en maken kans op een reis naar Finland. 

Bekijk de S Serie op Agritechnica

Registreer om Valtra te bezoeken

Registreer om als een van de eersten de nieuwe S Serie te zien wanneer we deze onthullen op Agritechnica.
Registreer hier

Voor degenen die niet naar Hannover kunnen reizen, houdt Valtra een speciale virtuele onthulling van de S Serie op 12 november om 14:00 uur Finse tijd. Om je voor dit online evenement in te schrijven, ga je naar onze online onthullingsregistratiepagina.  

Ontmoet The Boss online

Registreer om de exclusieve online onthulling van de S Serie te zien

Registreer vandaag nog!