share

De Valtra SmartTour was een succes

Op 15, 16 en 17 november was de Valtra SmartTour in Nederland. Vliegtuigen maakten plaats voor Valtra tractoren op het terrein van E-Deck bij vliegveld Teuge. De hal werd omgetoverd tot een prachtig Valtra Experience Center.

Gedurende drie dagen hebben we ruim 300 klanten uit Nederland en België mogen ontvangen en kennis laten maken met de 5e generatie tractoren van Valtra.

Primeur was de nieuwe Q-Serie welke voor het eerst in Nederland te bewonderen was. Driving is believing! Nabij de landingsbaan stonden de A, N, T, G en Q serie klaar voor een proefrit. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. 

Ook de Valtra SmartTour-truck was aanwezig tijdens dit event. In 2022 is de truck in een nieuw jasje gestoken. Naast een slimme, nieuwe look beschikt de truck over twee cabinesimulators met geïntegreerde A-pilar-displays, een trainingsauditorium met een presentatiescherm en geluids- en verlichtingssysteem, feature-displays en een privé vergaderruimte met saunathema. Tijdens de SmartTour kon men een workshop SmartFarming volgen, waarbij bezoekers volledig geïnformeerd werden door experts.

We kijken terug op een geslaagde SmartTour op vliegveld Teuge.

Kon u er niet bij zijn? We nodigen u dan van harte uit om nader kennis te komen maken met Valtra tijdens de Wintershow bij Mechan Groep in Achterveld op 28 en 29 december 2022.