share

A115 HiTech4 en T235 Direct – Valtra’s genomineerden voor Tractor of the Year

Valtra heeft twee Tractor of the Year finalisten, De kleine reus uit de A-serie en het moderne werkpaard uit de T-serie.

De A115 HiTech4 is een populair model met een viertraps-powershift transmissie, die volledig elektronisch is aangestuurd. De A-serie is ergonomisch ontworpen, gemakkelijk in gebruik en heeft het benodigde vermogen om werktuigen aan het werk te zetten. Alle Valtra A-serie tractoren komen met Valtra’s bekende powershuttle-transmissie met geïntegreerde handrem. De klant krijgt met de A-serie exact de juiste tractor voor zijn behoeften.

T235 Direct – beauty, brains en spieren. De T-serie tractor is een winnaar op alle fronten en combineert de kracht van slimme technologie met de sterkte van een 6-cilinder motor. Het handige A-stijl display geeft de informatie en bediening weer waar het nodig is. Het zicht vanuit de bestuurdersstoel is uitstekend in alle richtingen en onder alle condities. Met de industry benchmark SmartTouch brengt elke dag meer winst en meer gemoedsrust. Wanneer kracht, precisie en winst worden gewaardeerd is de T-serie de ‘’working machine’’.

Tractor of the Year uitreiking gebeurt tijdens de EIMA in November. Bekijk hier alle genomineerden  https://www.totydigital.com/tractor-of-the-year-2022