share

Valtra Unlimited 10 jaar - eenvoudig op maat gemaakte oplossingen

You found the work. We found the way.

13-12-2022

De Valtra Unlimited studio viert de 10e verjaardag in 2023 en zal twee special edition pakketten lanceren op de SIMA show in Parijs in november 2022.

Valtra Unlimited werd opgericht in 2013 en kwam voort uit de wens van Valtra om de best mogelijke klantervaring te bieden door gespecialiseerde en niet-agrarische oplossingen voor tracoraanpassingen aan te bieden naast de opties die al door de fabrieksproductielijn worden aangeboden. Sindsdien is de populariteit van Valtra Unlimited snel toegenomen bij zowel landbouwers als klanten in niet-agrarische toepassingen in Finland en internationaal. Vandaag de dag is meer dan een derde van alle tractoren die de fabriek in Suolahti verlaten voorzien van Valtra Unlimited maatwerk.

Valtra Unlimited is de one-stop-shop voor het maken van aangepaste tractoren die uniek zijn ontworpen om de productiviteit, de efficiëntie en het comfort te verhogen. Opties zoals het Central Tyre Inflation System van Valtra Unlimited verbeteren de tractie en minimaliseren de bodemverdichting en verhogen de brandstofefficiëntie op de weg door het verminderen van de rolweerstand. Voor veel Valtra-klanten is Unlimited ook een manier om hun eigen persoonlijke stijl of bedrijfskleuren op hun machine aan te brengen. Zo heeft een gemeentelijke klant in Frankrijk in de loop der jaren veel tractoren besteld met specifieke merkkleuren en specialistische gemeentelijke uitrusting zoals een Noremat reismaaier, persluchtkoppeling aan de voorzijde en gebogen LED-lichtbalken.

"Het succes van Valtra Unlimited is gebaseerd op het centraal stellen van de eisen van de klant. Valtra vertegenwoordigers proberen echt de behoeften van de klant tot in detail te begrijpen en betrekken het atelier bij het uitwerken van de beste oplossing voor elke individuele klant, Valtra Unlimited kopers krijgen precies de juiste machine voor hun behoeften, of het nu gaat om landbouw, gemeentelijk wegenonderhoud, luchthavenonderhoud of zelfs defensie", zegt Petri Loukiala, Operations Manager van Valtra Unlimited.

Valtra Unlimited neemt een unieke positie in binnen de industrie. - De studio is gevestigd in de Valtra fabriek in Suolahti, Finland, en deelt veel gemeenschappelijke kernprocessen met de productielijn. Hierdoor kunnen alle op maat gemaakte oplossingen die door Unlimited's toegewijde team van specialisten worden gemonteerd, gedekt worden door een originele fabrieksgarantie. Valtra Unlimited werkt nauw samen met geselecteerde partners om op maat gemaakte oplossingen te bieden die van Valtra-tractoren echte multifunctionele voertuigen maken. In de afgelopen 10 jaar heeft Valtra Unlimited maatwerkoplossingen geleverd aan klanten wereldwijd en meer dan 15.000 Unlimited machines geleverd.

Om het 10-jarig jubileum volgend jaar in 2023 te vieren, biedt Valtra Unlimited twee speciale pakketten aan voor de N & T-serie (Versu & Direct), en de geheel nieuwe Q-serie.

Houd de valtra website en sociale media gedurende 2023 in de gaten voor nieuws over speciale vieringen, Valtra Unlimited klantverhalen van de afgelopen 10 jaar en toekomstige plannen voor Valtra Unlimited.