share

Merry Christmas

DE KERSTMAN GAAT Skiën in 360 GRADEN

"Met een slee van 200 pk door de sneeuw razen." Bekijk vanuit een chauffeursperspectief de kerstman die zijn beste skimoves eruit gooit. Bekijk de video hier! U kunt ook gelijk kijken welke winteropties beschikbaar zijn in Valtra's Unlimited Studio.

Santa's REDition

De REDition van de Kerstman

Aangezien ons 70-jarig jubileumjaar ten einde loopt, hebben we besloten om de kerstman mee te laten vieren door hem een van de laatste REDition T-serie tractoren te lenen voor de feestdagen. Net als Valtra komt de kerstman uit het Noordse noorden, waar het winterweer uitdagend kan zijn. De T-serie is getest onder extreme omstandigheden, dus we weten dat de kerstman zijn landingsbaan sneeuwvrij kan houden om Rudolph en de bende een goede start te geven. Al onze limited REDition-tractoren zijn nu uitverkocht, maar je kunt jezelf nog steeds een kerstcadeau geven en een gloednieuwe T-serie van jezelf krijgen! Klik op de link om een offerte aan te vragen.

Een kerst offerte aanvragen
Valtra's Christmas treasurehunt in the Virtual Showroom

Kerst schatzoeken

Het is al bijna kerst! We hebben nu een speciale seizoensgebonden speurtocht voor u in onze virtuele showroom. Kun jij alle vijf kerstelf-hoeden vinden die voor kerstavond in de showroom zijn verstopt? Klik verder om te beginnen met zoeken. Happy hunting!

Naar de virtuele showroom
Valtra Christmas Collection

Kerst cadeaus bij de Valtra dealer

Geven is beter dan ontvangen. Waarom gaat u niet door naar de Valtra dealer en haalt u dat perfecte cadeau voor die speciale persoon in uw leven? We hebben een reeks speciaal geselecteerde cadeau-ideeën en seizoensfavorieten voor geweldige prijzen! Neem contact op met de dealer voor de nieuweste Merchandise artikelen. 
*Prijzen kunnen afwijken

Ga naar de dealerlocator