share

FIJNE ZOMER!

In Finland, de thuisbasis van Valtra, bestaan onze midzomertradities uit het stoken van vreugdevuren, urenlang in de sauna zitten en lekker eten. Geen wonder dat Midzomer een van Valtra's favoriete feesten is.

 

De zomer is een drukke tijd voor boeren. Hier zijn wat tips voor jou voor deze midzomer. 

BEKIJK DE VALTRA G SERIES' HAY DAY VIDEO deel 2!

VOER DE KUDDE!

In deze aflevering volg je een ervaren Valtra-specialist die met een tractor uit de G Serie de kudde voert met een Valtra-voorlader. 

Wist je dat een oud ritueel in Finland was dat men op midzomeravond de hoorns van de koeien versierde met berkentakken? Men geloofde dat dit ritueel de boeren hielp om geluk te krijgen met melk voor het volgende jaar. 

Kies voor zomertaken een Valtra tractor met voorlader

Valtra G Serie voorladers zijn gebouwd voor alle soorten werk, van boerderij tot bosbouw. Onze voorladers zijn gebruiksvriendelijk omdat ze volledig zijn geïntegreerd in Valtra SmartTouch. Met de Precision Lift & Load-applicatie wordt jouw werk eenvoudiger, veiliger en efficiënter. 

Lees meer

Vergeet niet om pauzes te nemen

Kleine pauzes geven je een extra boost aan de dag. Tijdens het werk is het best prettig om koude drankjes bij je te hebben en de thermosfles van Valtra is daar goed voor. Misschien wil je na een lange dag op het veld meteen naar de het zwembad? Vergeet dan niet je Valtra handdoek mee te nemen. Of misschien wil je met je familie een taart in de vorm van een tractor bakken om de zomer te vieren. In onze Valtra Shop hebben we oplossingen voor hoe je de zomer ook wilt vieren.

Bekijk onze Valtra-collectie.

Valtra collection

Valtra airconditioning maakt het verschil!

Een hete zomer hoeft niet gelijk te staan aan een slechte airconditioning. Gelukkig heeft onze nieuwe Q Serie creatieve oplossingen voor klimaatregeling. De verkoelende airconditioning komt uit alle hoeken van het bovenlichaam, zodat je comfortabeler kunt werken en het hoofd koel kunt houden. 

Boek een proefrit en laat jezelf ontspannen en genieten van de rit tijdens de zomer. 

Boek een testrit

Maak hooi terwijl de zon schijnt - Vraag een offerte aan voor een tractor met voorlader!