share

Tweede scherm combineren met SmartTouch

Op tractoren met SmartTouch combineert SmartTouch Extend gelijktijdige weergave van de ISOBUS-controleweergave en de geautomatiseerde Valtra Guide stuurcontrole.

SmartTouch Extend maakt het gebruik van Valtra Guide mogelijk op de G-, N- en T-serie Active-modellen en de N- en T-serie HiTech-modellen.

Sommige tractorbestuurders willen graag één scherm in de cabine die kan worden opgedeeld in vier kleinere. Andere maken graag gebruik van de ISOBUS aux-functie, die het gebruik van ISOBUS met behulp van de eigen fysieke, programmeerbare knoppen van de trekker op de joystick mogelijk maakt. Nog anderen geven de voorkeur aan hun ISOBUS- en Valtra Guide-functies weer te geven op aparte schermen.

De SmartTouch Extend is ook beschikbaar als een tweede scherm van het G-serie Versu-model, N4 en T4 serie Versu en Direct modellen evenals S4 modellen. Het verlengingsscherm is af fabriek leverbaar of als retrofit op de G-, N- en T-serie. Op de S-serie is het alleen beschikbaar voor nieuwe tractoren van de fabriek.

Tietoja näytöstä:

  • 9” display
  • Kleurentouchscreen
  • Hulpscherm op tractoren met SmartTouch
  • Standalone scherm op de N- en T-serie HiTech- en Actieve en G-serie Actieve tractoren
  • Ontworpen om koude, hitte, trillingen en zware omstandigheden te weerstaan