share
Valtra tractors for aviation groundcare

TRACTOREN VOOR LUCHTHAVENS

KIES VALTRA VOOR LUCHTVAARTONDERHOUD

EEN OFFERTE AANVRAGEN

KIES EEN TRACTOR VOOR ONDERHOUD VAN DE LUCHTHAVEN

De speciale onderdelen van luchthavenonderhoud vragen om een ​​specifiek voertuig. Veiligheidskwesties, grote werkgebieden, lange transittijden, een grote brandstofcapaciteit, het gebruik van meerdere werktuigen en het comfort voor de werknemers - dit alles kan worden gedaan met een Valtra Unlimited-tractor.

Valtra biedt een reeks bewezen oplossingen voor internationale, regionale en lokale luchthavens. Of het nu gaat om onderhoudstaken in de zomer of het opruimen van banen in de winter, Valtra heeft de capaciteiten om uitgebreide oplossingen te bieden die de klus klaren. In samenwerking met vertrouwde partners rust de Valtra Unlimited studio uw tractor uit met de juiste werktuigen.

Wil je het zelf zien?

Boek een proefrit

WAAROM KIEZEN VOOR VALTRA?

Wat als er één machine was die veilig, gemakkelijk en snel alle veranderende behoeften van luchthavenonderhoud aankan? Tractoren kunnen gemakkelijk vrachtwagens vervangen op luchthavens vanwege hun veelzijdigheid en geschiktheid voor luchthaventoepassingen en het enorme werkgebied.

De bouw van een tractor is optimaal qua zicht, comfort, ergonomie en kwaliteit van het werk. De lijst met werktuigen die op een tractor kunnen worden gemonteerd, is bijna eindeloos, en dat geldt ook voor de taken die Valtra aankan.

Neem contact op met uw eigen Valtra-vertegenwoordiger om over uw opties te praten

Dealer locator

VOORDELEN

Kostenefficiënt

Door een multifunctioneel voertuig van Valtra te kiezen, kunnen de kosten van investeringen tot 30 procent worden verlaagd: op vrachtwagens gebaseerde ontdooiapparatuur of bladblazer kost hetzelfde als een Valtra die is uitgerust met dezelfde hardware.

Verhoogd gebruikerscomfort

De gebruiker krijgt de voordelen van een comfortabele cabine met goed zicht op het werktuig. Met behulp van functies zoals automatische geleiding kan de machinist zich concentreren op het waarborgen van de kwaliteit van het werk.

Betrouwbare partner

Valtra heeft Europese dekking voor klantenondersteuning, met 935 locaties voor service en reserveonderdelen. Met hoge productievolumes zijn de machines duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Voor oudere machines zijn ook reserveonderdelen verkrijgbaar.

Milieuvriendelijker

Voor de luchtvaartindustrie worden milieuaspecten steeds belangrijker. Valtra's machines kunnen worden gebruikt met hernieuwbare brandstof en worden geleverd met de nieuwste apparatuur voor emissiereductie. De machines worden geproduceerd met behulp van voornamelijk lokaal geproduceerde componenten om de impact van transport in termen van CO2-uitstoot te minimaliseren.

EEN OFFERTE AANVRAGEN

LEES MEER OVER ONZE LUCHTHAVENOPLOSSINGEN

ONDERHOUD LUCHTHAVENVERLICHTING

Een landingsbaan van een luchthaven heeft honderden verschillende lichten voor verschillende doeleinden. Lichten hebben onderhoud nodig, en vooral in de winter moeten ze zorgvuldig worden schoongemaakt van sneeuw. Daarom is sneeuwploegen niet voldoende, bij combinaties van ploeg & veegmachine/borstel is speciaal gereedschap nodig.

De baanrandlichten zijn gemiddeld 43cm hoog, dus er is speciaal gereedschap nodig om de sneeuw rondom de lichten goed schoon te maken. Deze taak kan worden geklaard met een lichtbalkveger op een tractor.

Lichtbalkvegers zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van sneeuw van lichtbalken langs landingsbanen van luchthavens. De apparatuur kan worden gebruikt als een normale ploeg voor het verwijderen van sneeuw tussen de lichtbalken, en de middelste delen van de hoofdvleugels worden vervolgens opzij geschoven om de lichtbalken te borstelen met twee veegmachines aan beide zijden. De sneeuw wordt vervolgens verwijderd door de achtervleugels om verder te ploegen. Lichtbalkveegmachines kunnen worden gebruikt met middelgrote tractoren. In combinatie met het Valtra auto-geleidingssysteem en het achteruitrijsysteem kan het werk zeer nauwkeurig, snel en gemakkelijk worden gedaan.

VRAAG ONS OVER LICHTONDERHOUD

GRAS MAAIEN GEMAKKELIJK GEMAAKT

Op een luchthaven moeten graslandgebieden kort en netjes worden gehouden. Vooral de zijkanten van de landingsbaan zijn van vitaal belang omdat dieren - zoals vogels en konijnen - de neiging hebben om nesten te maken in hogere vegetatie, wat een veiligheidsrisico kan vormen voor het veilig opstijgen en landen van vliegtuigen.

Zelfs kleinere luchthavens kunnen gemakkelijk zo'n 50 ha gras hebben, en grotere luchthavens hebben honderden hectaren die regelmatig moeten worden onderhouden - vele malen per jaar.

Een Valtra-tractor met Valtra Guide en een getrokken cirkelmaaier is de perfecte combinatie voor deze taak. Heen en weer rijden met lange rechte A-B-lijnen zonder onnodige overlap tussen de passen maakt het werk gemakkelijk en effectief. Door Valtra Guide te gebruiken, bespaart u tijd omdat overlap tot een minimum wordt beperkt en de kwaliteit van het werk uitstekend is: de bestuurder kan zich meer concentreren op het werktuig en zijn omgeving, terwijl hij uitkijkt op obstakels vanuit de cabine met toonaangevende zichtbaarheid en comfort.

VRAAG ONS OVER GRAS MAAIEN

Solutions for aviation groundcare

Valtra klaart de klus

Bedrijven en werkzaamheden