share
Valtra Unlimited customised tractor chameleon colours

Valtra Unlimited

Aangepast op jouw behoeften

Vraag een offerte aan

Unlimited solutions

Valtra Unlimited customised tractor municipality 5th generation

VALTRA Unlimited: wij vinden de oplossing voor jouw uitdagingen.

Waarom 5 tractoren aankopen als je met één machine al het werk kan uitvoeren? Met Valtra Unlimited kan het allemaal. Op maat gemaakte oplossingen en je tractor is multi-inzetbaar. Gebouwd naar de specificaties die jij wenst. Met de design, comfort en extra's die jij nodig hebt.

Vraag een offerte aan

Multi-inzetbare machine

Een tractor is een perfecte machine voor gemeentewerk, bosbouw, vliegveldonderhoud, defensie en natuurlijk landbouw. We moeten de machine perfect maken voor jou. Of je nu opties nodig hebt om het werk makkelijker te maken. Of een leren stuur en stoel of je wil je creativiteit de vrije loop laten: Valtra Unlimited zorgt voor de oplossing.

De beschikbare opties in de Unlimited Studio bestaat onder andere uit speciale verf, extra lampen, stereo systemen, alcohol sloten, centrale smering en nog veel meer.

Het Unlimited verhaal

Het Valtra Unlimited concept is geboren toen we het verlangen hadden om onze klanten de beste beleving te geven. De perfecte tractor voor jouw behoeften.

Toen de studio in gebruik werd genomen in 2013, werden er ongeveer 150 Valtra Unlimited tractoren afgeleverd aan onze klanten. Vandaag de dag komt 1 van de 4 tractoren uit de Unlimited Studio en de interesse in deze mogelijkheden neemt steeds meer toe.

Gemeentewerk

Door de regelgeving heb je met gemeentewerk heel specifieke opties nodig. Veiligheidslichten en kleuren, gevarenborden en andere veiliheidsmaatregelen kunnen probleemloos worden gebouw dankzij de Valtra Unlimited Studio.

Vliegveldonderhoud

Tractoren kunnen gemakkelijk trucks vervangen dankzij hun multi-inzetbare karakter en daarom zijn tractoren uitermate geschikt voor vliegveldonderhoud. Met de juiste machines, zoals veeg en blaasmachines kan jouw Valtra het hele jaar door gebruikt worden.

Defensie

Met individuele opties, extreme wendbaarheid, kracht en laadcapaciteit is Valtra de ideale optie om andere machines te vervangen.

Diensten

Connect, Care & Go

Gemoedsrust. In handen.

Wij geloven in een goede verbinding tussen klanten, dealers, machines en de Valtra fabriek. Wanneer je bent aangesloten kun je gebruik maken van de service en garantie die jij verwacht nodig te hebben. We nemen de zorgen uit handen zodat jij met je werk aan de gang kan.

Onderdelen voorziening en expertise

Ons partnernetwerk en onze Valtra experts zorgen ervoor dat jouw Unlimited tractor gebouwd en uitgerust is volgens de hoogste veiligheidsstandaard.

Garantie

Jouw Unlimited tractor valt onder onze garantie. Ook de service en onderdelen zijn goed geregeld.

Service en hulp als compleet pakket


Als je voor Valtra Unlimited gaat kennen wij jouw tractor van de banden tot het dak en kunnen wij de juiste service bieden

AGCO Finance

Als betrouwbaar en ervaren financieel partner bieden wij flexibele en persoonlijke financiele oplossingen