share

Wat een plaatje!

Met die knalrode motorkap en gitzwarte velgen zijn de Valtra Specials een plaatje om te zien – en zeer aantrekkelijk om aan te schaffen, te leasen of te huren. Want ook van het kostenplaatje wordt u gegarandeerd blij. In dit ‘Valtra Special Program’ hebben wij de volgende modellen beschikbaar: A114H4, N154eA, N154eD, T174eA, T174eD en T234D. 

Het kostenplaatje bij HUREN
Kies voor maximale flexibiliteit en huur een Valtra Special voor een kortere periode. Geen jarenlange verplichtingen, maar wel de beschikking over een (extra) tractor. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om de Valtra na de huurperiode over te nemen, tegen interessante voorwaarden.

TRACTOR TOTAAL LEASE

Tractor Totaal Lease is operationele lease – zoals u al kent van auto’s - maar nu van tractoren. Voor een vast, laag bedrag per maand rijdt u een gloednieuwe tractor, zonder administratieve rompslomp en zonder onverwachte kosten. Dat is volledige ontzorging!

Voorbeelden van Tractor Totaal Leasetarieven:

- Valtra A114H4 Special voor € 11,37 per uur / € 1.137,39 per maand*
- Valtra N154eA Special voor € 15,37 per uur / € 1.536,81 per maand*
- Valtra T174eA Special voor € 17,94 per uur / € 1.793,68 per maand*

* Maandtermijn op basis van 1200 draaiuren per jaar en een looptijd van 60 maanden.

TRACTOR TOTAAL LEASE IS INCLUSIEF: Afleveringskosten | Afschrijving | Rente | All-risk verzekering | Onderhoud | Reparaties | Vervanging slijtagedelen | Oproepservice |

INVESTERING EN LEASE

Het kostenplaatje bij INVESTERING

Valtra Specials zijn natuurlijk ook gewoon te koop. En dat is een goede investering want Valtra’s staan bekend om hun betrouwbaarheid en deze tractoren zijn enorm waardevast. En voor deze ruim uitgevoerde Special modellen gelden tijdelijk zéér gunstige condities!

Het kostenplaatje bij FINANCIELE LEASE
Bij aanschaf van zo’n rijk uitgevoerde Valtra Special kunt u ook gebruik maken van financiële leasetarieven met een rente vanaf 0% gedurende 36 maanden. Dat is heel erg voordelig!

Hoe ziet uw ideale plaatje eruit?
Informeer nu bij uw Valtra-dealer naar de beschikbare Valtra’s uit het ‘Valtra Special Program’ en laat u voorlichten over de uitgebreide mogelijkheden.

 

VIND UW DEALER:

Naar de dealerlocator