VERMOGEN EN HOGE WENDBAARHEID
IN COMPACT FORMAAT

VERMOGEN EN HOGE WENDBAARHEID
IN COMPACT FORMAAT

Versu

Vijf-traps powershift, load-sensing hydrauliek en uitstekend bedieningscomfort.

Direct

Efficiënte en ergonomische CVT en load-sensing hydrauliek.

HiTech 5

Gebruikersvriendelijke 5-traps powershift en open-center hydrauliek.

HiTech

Betrouwbare 3-traps powershift en open-center hydrauliek

Valtra N-serie

De Valtra N-serie biedt topprestaties en heeft de beste specificaties in een evenwichtig en functioneel geheel.

Productiviteit vraagt veelzijdigheid

De Valtra N-serie vertegenwoordigt de Scandinavische praktijk op zijn best, zet aan om het hele jaar door te gebruiken, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

De N-serie met zijn compacte design en vermogensbereik tot 163 pk biedt de ideale oplossing voor de meeste taken op vee- en akkerbouwbedrijven, evenals voor gemeente-en bosbouw toepassingen, geheel volgens de Valtra filosofie.


Download folder [2.08 MB]

N-serie voordelen in een notendop

 • Tractor bij uitstek geschikt voor voorlader werk
 • Betrouwbare AGCO Power motoren in alle modellen
 • Ruime en ergonomische cabine met uitstekend zicht naar alle kanten
 • Valtra Arm-armsteun - ergonomisch geplaatste bedieningsorganen in Versu en Direct-modellen
 • Zeer rustige werkomgeving met een geluidsniveaus onder 70dBA
 • TwinTrac terugrijinrichting en -bediening als optie op alle modellen
 • AgCommand™ telemetriesysteem (optie)
Naar boven

Vier typen trekkers voor de veeleisende gebruiker

N-serie trekkers zijn leverbaar in vier verschillende uitvoeringen: VersuDirectHiTech 5 en HiTech.

Versu - Rijden met comfort

 • Vijf powershift trappen - 30 versnellingen voor- en achteruit
 • Ergonomische Valtra Arm-armsteun met gemakkelijke bediening van powershift, cruise control, hydrauliek, hefinrichting en het U-Pilot kopakker management systeem
 • Gemakkelijk en comfortabel rijden met de semi-automatische transmissie en de rembekrachtigingen
 • Load sensing hydrauliek met een opbrengst van 115- of 160 L/min.
 • Gescheiden transmissie- en hydrauliekolie reservoir
 • Automatische besturing en telemetrie systemen als optie verkrijgbaar

Rijdt u al een N-serie Versu trekker?
Vindt hier meer informatie over uw trekker

Type Maximum vermogen PK (kW)
standaard / boost
Maximum koppel Nm
standaard / boost
Hydrauliekopbrengst L/min.
standaard / optie
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 115 (160)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 115 (160)
N163 163 (120) / 171 (126) 650 / 700 115 (160)
Download technische gegevens voor deze modellen.
open

Ontdek hoe u uw Versu trekker aan kunt passen en instellen aan uw werkzaamheden.

Grondbewerking en transport

Nog meer werkcomfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N HiTech trekkers worden uitgevoerd met een “heavy duty” geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning en een Valtra Evolution stoel en Xenon werkverlichting zijn van extra toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur.

Hoge prestaties ook bij zware trekwerkzaamheden.
Voor die situaties waar zelfs het standaard gewicht en gewichtsverhoudingen van de Valtra trekker moet worden opgevoerd, kunnen trekkers al in de fabriek worden uitgerust met extra buik-, wiel- of frontgewichten. De rij afhankelijke aftakas verhoogt verder de mogelijkheden en prestaties in het veld of tijdens transport. Waar de nationale wetgeving dit toelaat, zijn grotere N-serie trekkers leverbaar met een 50km/uur transmissie. Bijpassende banden die aan deze specificaties voldoen kun je direct af fabriek mee bestellen.  

Minder kans op ongevallen of letsel
Valtra tractoren hebben standaard alle veiligheidsvoorzieningen zoals een ruime instap in de cabine, veiligheidsgordels, ergonomische geplaatste bediening van de hefinrichting, hydraulische multidisc remmen in oliebad, alsook één centrale hoofdschakelaar. Aanvullend zijn er meerdere veiligheidsmaatregelen die ongelukken en eventueel letsel voorkomen al standaard op de fabriek ingebouwd. Luchtdruk aanhangwagen beremming is leverbaar waar de wetgeving in een land dat verlangt. De cabine kan worden uitgerust met een brandblusser , een “dodemansknop”, zwaailampen, extra Xenon werklampen en nog veel meer.  

Op de veehouderij

Nog meer comfort
N-serie tractoren kunnen worden uitgerust met cabine- en voorasvering, evenals een reeks aan comfortvoorzieningen voor de cabine. Bij het werken met een maaier of klepelmaaier, zal het TwinTrac terugrijsysteem niet alleen de ergonomie verbeteren, maar ook gaat het werk sneller en nauwkeuriger precisie.

Geschikt voor de grootste werktuigen
Valtra tractoren hebben een groot hefbereik, bij zowel vóór als achter hefinrichting. Daarnaast zorgen de gunstige vermogen / gewichtsverhouding en de optionele front-, buik- of wielgewichten voor optimale tractie, zelfs met grootste werktuigen. Het extra hydraulisch vermogen is een onovertroffen optie van Valtra. ISOBUS werktuigbediening voorbereiding geeft u de volledige controle over uw werktuigen, zowel in voor- als achteraanbouw.

Sneller en preciezer werken, hogere resultaten
Door te kiezen voor een sterke 4-cilinder trekker zoals de N163 of de N143 doet u het werk dat normaal gesproken door een 6-cilinder gedaan zou moeten worden. Maar met deze lichtere trekker heeft u veel minder bodendruk voorkomt u wel hinderlijk structuurbederf. Om daarin nog verder te gaan kunt u kiezen voor brede banden en voor het AutoGuide3000 systeem om overlap te voorkomen. U kunt nog meer tijd besparen (tot wel 24uur per seizoen!) door te maaien in omgekeerde met Valtra TwinTrac.

 

Voorladerwerk

Soepel in optrekken en stilstaan
N-serie trekkers beschikken over meerdere geautomatiseerde transmissie functies die de noodzaak van handmatig schakelen verminderen. De combinatie van de programmeerbare omkeerschakeling met de optionele HiTrol vloeistofkoppeling maakt dat optrekken en stilstaan uiterst soepel en nauwkeurig gaat.

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast en zijn daarmee uiterst geschikt voor de meest uiteen lopende werkzaamheden op de boerderij. Er is een brede keuze aan voorladers en aanbouwwerktuigen. Allemaal direct af fabriek leverbaar. Op- en aanbouw van de lader en ook van de werktuigen gaat in een handomdraai.

Handelbare trekker zelfs in de kleinste ruimtes.
N-serie tractoren zijn zeer compact en wendbaar. De trekker laat zich eenvoudig bedienen en is zeer handelbaar, ook in krappe ruimtes. Valtra voorladers zijn precies afgestemd op- en volledig geïntegreerd in de constructie van de trekker. Dit zorgt voor onbelemmerd sturen van de banden en een kleine draaicirkel, ook bij voorlader gebruik.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine, polycarbonaat ruiten, een “dodemansknop”, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties zoals een veiligheidsgordel voor de bijrijder, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer. 

Bij gemeentewerken op voor op de bouw

Nog meer comfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N Versu tractoren worden uitgevoerd met een “heavy duty” geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning, een Valtra Evolution stoel en Xenon werkverlichting zijn van extra toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur. 

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast. Daarom kunt u de trekker met volle capaciteit het hele jaar door gebruiken. Een scala aan opties zijn af fabriek leverbaar en veranderen de standaard trekker in een all-rounder voor b.v. gemeentewerken. Denk daarbij aan de vijf stijlen cabine met uniek zicht naar de rechterkant, de Valtra LHLINK meesturende fronthefinrichting, een voorlader, frontaftakas, geschikte banden voor op de openbare weg, ISOBUS voorbereiding, etc. etc.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine , polycarbonaat ruiten, een elektrisch massaslot, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties als een aanhangerremventiel, één of meerdere zwaailampen op het dak, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer. 

Bosbouwwerkzaamheden

Gespecialiseerde machines met een verhoogde restwaarde
Voor deeltijd bosbouwwerkzaamheden is een aangepaste Valtra bosbouwtrekker een kostenefficiënt alternatief voor gespecialiseerde bosbouwmachines. Valtra en haar partners bieden een scala aan opties en werktuigen waarmee u uw Valtra-tractor ombouwt naar een echte oogsttrekker, transporttrekker, expert in het versnipperen, klepelen of kilveren.

Veilig werken in alle terreinomstandigheden.
De hele opbouw en het ontwerp van de Valtra-tractoren maakt ze ideaal voor gebruik in de bosbouw: grote bodemvrijheid en een vlakke onderkant, een uitstekend zicht vanuit de cabine, een uitstekende ergonomie en een bestuurdersstoel die 180 graden kan draaien zijn standaard. Daarnaast kunt u uw trekker en apparatuur die special is ontworpen om u en uw trekker nog meer bescherming te bieden, specificeren: Een stalen subframe, een stalen brandstoftank, een speciaal versterkte bosbouw cabine, speciale banden en nog veel meer.

Hoog hydraulisch vermogen voor maximal rendement
Alle N-serie tractoren kunnen worden voorzien van een externe pomp met zeer hoge capaciteit. Heeft u nog meer vermogen nodig? Valtra's partners bieden een speciaal ontworpen front opbouwpomp aan om alle extra hydrauliekfuncties die u nodig heeft te versterken, bijvoorbeeld voor het aandrijven en regelen van oogstmachines.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Naar boven

Direct - Traploos vermogen

 • Efficiënte continu variabele transmissie, gebouwd in Finland
 • Gunstig brandstofverbruik: de trekker past automatisch het toerental aan op de belasting en draait altijd op de laagst mogelijke toerentallen.
 • Eenvoudige bediening. Zeer hoge trekkracht, zelfs bij snelheden van 10 meter per uur.
 • Ergonomische Valtra Arm-armsteun met gemakkelijk en comfortabel te bedienen CVT hendel, cruise control, hydrauliek, hefinrichting en U-Pilot kopakker management systeem
 • Load sensing hydrauliek met een opbrengst van 115- of 160 L/min.
 • Gescheiden transmissie- en hydrauliekolie reservoir
 • Automatische besturing en telemetrie systemen als optie verkrijgbaar

Rijdt u al een N-serie Direct trekker?
Vindt hier meer informatie over uw trekker

Type Maximum vermogen PK (kW)
standaard / boost
Maximum koppel Nm
standaard / boost
Hydrauliekopbrengst L/min.
standaard / optie
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 115 (160)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 115 (160)
N163 163 (120) / 171 (126) 650 / 700 115 (160)
Download technische gegevens voor deze modellen.
open

Ontdek hoe u uw Direct trekker aan kunt passen aan uw werkzaamheden.

Grondbewerking en transport

Nog meer werkcomfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N HiTech trekkers worden uitgevoerd met een “heavy duty” geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning en een Valtra Evolution stoel en Xenon werkverlichting zijn van extra toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur.

Hoge prestaties ook bij zware trekwerkzaamheden.
Voor die situaties waar zelfs het standaard gewicht en gewichtsverhoudingen van de Valtra trekker moet worden opgevoerd, kunnen trekkers al in de fabriek worden uitgerust met extra buik-, wiel- of frontgewichten. De rij afhankelijke aftakas verhoogt verder de mogelijkheden en prestaties in het veld of tijdens transport. Waar de nationale wetgeving dit toelaat, zijn grotere N-serie trekkers leverbaar met een 50km/uur transmissie. Bijpassende banden die aan deze specificaties voldoen kun je direct af fabriek mee bestellen.

Minder kans op ongevallen of letsel
Valtra tractoren hebben standaard alle veiligheidsvoorzieningen zoals een ruime instap in de cabine, veiligheidsgordels, ergonomische geplaatste bediening van de hefinrichting, hydraulische multidisc remmen in oliebad, alsook één centrale hoofdschakelaar. Aanvullend zijn er meerdere veiligheidsmaatregelen die ongelukken en eventueel letsel voorkomen al standaard op de fabriek ingebouwd. Luchtdruk aanhangwagen beremming is leverbaar waar de wetgeving in een land dat verlangt. De cabine kan worden uitgerust met een brandblusser , een “dodemansknop”, zwaailampen, extra Xenon werklampen en nog veel meer.  

Op de veehouderij

Nog meer comfort
N-serie tractoren kunnen worden uitgerust met cabine- en voorasvering, evenals een reeks aan comfortvoorzieningen voor de cabine. Bij het werken met een maaier of klepelmaaier, zal het TwinTrac terugrijsysteem niet alleen de ergonomie verbeteren, maar ook gaat het werk sneller en nauwkeuriger precisie.

Geschikt voor de grootste werktuigen
Valtra tractoren hebben een groot hefbereik, bij zowel vóór als achter hefinrichting. Daarnaast zorgen de gunstige vermogen / gewichtsverhouding en de optionele front-, buik- of wielgewichten voor optimale tractie, zelfs met grootste werktuigen. Het extra hydraulisch vermogen is een onovertroffen optie van Valtra. ISOBUS werktuigbediening voorbereiding geeft u de volledige controle over uw werktuigen, zowel in voor- als achteraanbouw.

Sneller en preciezer werken, hogere resultaten
Door te kiezen voor een sterke 4-cilinder trekker zoals de N163 of de N143 doet u het werk dat normaal gesproken door een 6-cilinder gedaan zou moeten worden. Maar met deze lichtere trekker heeft u veel minder bodendruk voorkomt u wel hinderlijk structuurbederf. Om daarin nog verder te gaan kunt u kiezen voor brede banden en voor het AutoGuide3000 systeem om overlap te voorkomen. U kunt nog meer tijd besparen (tot wel 24uur per seizoen!) door te maaien in omgekeerde met Valtra TwinTrac.

 

Voorladerwerk

Soepel in optrekken en stilstaan
N-serie trekkers beschikken over meerdere geautomatiseerde transmissie functies die de noodzaak van handmatig schakelen verminderen . De combinatie van de programmeerbare omkeerschakeling met de optionele HiTrol vloeistofkoppeling maakt dat optrekken en stilstaan uiterst soepel en nauwkeurig gaat.

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast en zijn daarmee uiterst geschikt voor de meest uiteen lopende werkzaamheden op de boerderij. Er is een brede keuze aan voorladers en aanbouwwerktuigen. Allemaal direct af fabriek leverbaar. Op- en aanbouw van de lader en ook van de werktuigen gaat in een handomdraai.

Handelbare trekker zelfs in de kleinste ruimtes.
N-serie tractoren zijn zeer compact en wendbaar. De trekker laat zich eenvoudig bedienen en is zeer handelbaar, ook in krappe ruimtes. Valtra voorladers zijn precies afgestemd op- en volledig geïntegreerd in de constructie van de trekker. Dit zorgt voor onbelemmerd sturen van de banden en een kleine draaicirkel, ook bij voorlader gebruik.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine, polycarbonaat ruiten, een “dodemansknop”, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties zoals een veiligheidsgordel voor de bijrijder, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer.

Bij gemeentewerken op voor op de bouw

Nog meer comfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N Versu tractoren worden uitgevoerd met een “heavy duty” geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning, een Valtra Evolution stoel en Xenon werkverlichting zijn van extra toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur. 

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast. Daarom kunt u de trekker met volle capaciteit het hele jaar door gebruiken. Een scala aan opties zijn af fabriek leverbaar en veranderen de standaard trekker in een all-rounder voor b.v. gemeentewerken. Denk daarbij aan de vijf stijlen cabine met uniek zicht naar de rechterkant, de Valtra LHLINK meesturende fronthefinrichting, een voorlader, frontaftakas, geschikte banden voor op de openbare weg, ISOBUS voorbereiding, etc. etc.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine , polycarbonaat ruiten, een elektrisch massaslot, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties als een aanhangerremventiel, één of meerdere zwaailampen op het dak, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer. 

Bosbouwwerkzaamheden

Gespecialiseerde machines met een verhoogde restwaarde
Voor deeltijd bosbouwwerkzaamheden is een aangepaste Valtra bosbouwtrekker een kostenefficiënt alternatief voor gespecialiseerde bosbouwmachines. Valtra en haar partners bieden een scala aan opties en werktuigen waarmee u uw Valtra-tractor ombouwt naar een echte oogsttrekker, transporttrekker, expert in het versnipperen, klepelen of kilveren.  

Veilig werken in alle terreinomstandigheden. 
De hele opbouw en het ontwerp van de Valtra-tractoren maakt ze ideaal voor gebruik in de bosbouw: grote bodemvrijheid en een vlakke onderkant, een uitstekend zicht vanuit de cabine, een uitstekende ergonomie en een bestuurdersstoel die 180 graden kan draaien zijn standaard. Daarnaast kunt u uw trekker en apparatuur die special is ontworpen om u en uw trekker nog meer bescherming te bieden, specificeren: Een stalen subframe, een stalen brandstoftank, een speciaal versterkte bosbouw cabine, speciale banden en nog veel meer.

Hoog hydraulisch vermogen voor maximal rendement
Alle N-serie tractoren kunnen worden voorzien van een externe pomp met zeer hoge capaciteit. Heeft u nog meer vermogen nodig? Valtra's partners bieden een speciaal ontworpen front opbouwpomp aan om alle extra hydrauliekfuncties die u nodig heeft te versterken, bijvoorbeeld voor het aandrijven en regelen van oogstmachines.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Naar boven

HiTech 5 - Gebruiksvriendelijke Powershift

 • Vijf powershift trappen - 30 versnellingen voor- en achteruit
 • Bediening van de transmissie via druktoetsen op een ergonomisch geplaatste vaste hendel.
 • Gemakkelijk en comfortabel rijden met de automatische transmissiemogelijkheden
 • Automatisch schakelen van de vier groepen - Geen versnellingspook meer nodig
 • HiTrol vloeistofkoppeling (optie) voor soepel optrekken en stoppen
 • Open center hydrauliekventielen, mechanisch bediend
 • Hydrauliekopbrengst 73- of 90 L/min.

Rijdt u al een N-serie HiTech 5 trekker?
Vindt hier meer informatie over uw trekker

Type Maximum vermogen PK (kW)
standaard / boost
Maximum koppel Nm
standaard / boost
Hydrauliekopbrengst L/min.
standaard / optie
N93 99 (73) /- 430/- 73 (90)
N103 111 (82) / - 465/- 73 (90)
N103.4 111 (82) / 121 (89) 460/490 73 (90)
N113 124 (91) / 130 (96) 510/530 73 (90)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 73 (90)
Download technische gegevens voor deze modellen.
open

Ontdek hoe u uw HiTech 5 trekker aan kunt passen aan uw werkzaamheden.

Grondbewerking en transport

Nog meer werkcomfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N HiTech trekkers worden uitgevoerd met een geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning en Xenon werkverlichting zijn van toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur. 

Hoge prestaties ook bij zware trekwerkzaamheden.
Voor die situaties waar zelfs het standaard gewicht en gewichtsverhoudingen van de Valtra trekker moet worden opgevoerd, kunnen trekkers al in de fabriek worden uitgerust met extra buik-, wiel- of frontgewichten. De rij afhankelijke aftakas verhoogt verder de mogelijkheden en prestaties in het veld of tijdens transport. Waar de nationale wetgeving dit toelaat, zijn grotere N-serie trekkers leverbaar met een 50km/uur transmissie. Bijpassende banden die aan deze specificaties voldoen kun je direct af fabriek mee bestellen.  

Minder kans op ongevallen of letsel
Valtra tractoren hebben standaard alle veiligheidsvoorzieningen zoals een ruime instap in de cabine, veiligheidsgordels, ergonomische geplaatste bediening van de hefinrichting, hydraulische multidisc remmen in oliebad, alsook één centrale hoofdschakelaar. Aanvullend zijn er meerdere veiligheidsmaatregelen die ongelukken en eventueel letsel voorkomen al standaard op de fabriek ingebouwd. Luchtdruk aanhangwagen beremming is leverbaar waar de wetgeving in een land dat verlangt. De cabine kan worden uitgerust met een brandblusser, een “dodemansknop”, zwaailampen, extra Xenon werklampen en nog veel meer.  

Op de veehouderij

Nog meer comfort
N-serie tractoren kunnen worden uitgerust met cabine- en voorasvering, evenals een reeks aan comfortvoorzieningen voor de cabine. Bij het werken met een maaier of klepelmaaier, zal het TwinTrac terugrijsysteem niet alleen de ergonomie verbeteren, maar ook gaat het werk sneller en nauwkeuriger precisie.

Geschikt voor de grootste werktuigen
Valtra tractoren hebben een groot hefbereik, bij zowel vóór als achter hefinrichting. Daarnaast zorgen de gunstige vermogen / gewichtsverhouding en de optionele front- , buik- of wielgewichten voor optimale tractie, zelfs met grootste werktuigen. Het extra hydraulisch vermogen is een onovertroffen optie van Valtra. ISOBUS werktuigbediening voorbereiding geeft u de volledige controle over uw werktuigen, zowel in voor- als achteraanbouw.

Sneller en preciezer werken, hogere resultaten
Door te kiezen voor een sterke 4-cilinder trekker zoals de N163 of de N143 doet u het werk dat normaal gesproken door een 6-cilinder gedaan zou moeten worden. Maar met deze lichtere trekker heeft u veel minder bodendruk voorkomt u wel hinderlijk structuurbederf. Om daarin nog verder te gaan kunt u kiezen voor brede banden en voor het AutoGuide3000 systeem om overlap te voorkomen. U kunt nog meer tijd besparen (tot wel 24uur per seizoen!) door te maaien in omgekeerde met Valtra TwinTrac.

Voorladerwerk

Soepel in optrekken en stilstaan
N-serie trekkers beschikken over meerdere geautomatiseerde transmissie functies die de noodzaak van handmatig schakelen verminderen. De combinatie van de programmeerbare omkeerschakeling met de optionele HiTrol vloeistofkoppeling maakt dat optrekken en stilstaan uiterst soepel en nauwkeurig gaat.

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast en zijn daarmee uiterst geschikt voor de meest uiteen lopende werkzaamheden op de boerderij. Er is een brede keuze aan voorladers en aanbouwwerktuigen. Allemaal direct af fabriek leverbaar. Op- en aanbouw van de lader en ook van de werktuigen gaat in een handomdraai.

Handelbare trekker zelfs in de kleinste ruimtes.
N Series tractors are very compact and agile allowing for easy operation even in tight spaces. The factory-fitted Valtra loaders are a perfect fit to the tractor’s structure. This ensures unobstructed movement of the tyres and a small turning radius also in front loader use. N-serie tractoren zijn zeer compact en wendbaar. De trekker laat zich eenvoudig bedienen en is zeer handelbaar, ook in krappe ruimtes. Valtra voorladers zijn precies afgestemd op- en volledig geïntegreerd in de constructie van de trekker. Dit zorgt voor onbelemmerd sturen van de banden en een kleine draaicirkel, ook bij voorlader gebruik.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine, polycarbonaat ruiten, een “dodemansknop”, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties zoals een veiligheidsgordel voor de bijrijder, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer. 

Bij gemeentewerken op voor op de bouw

Nog meer comfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N HiTech trekkers worden uitgevoerd met een “heavy duty” geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning, een Valtra Evolution stoel en Xenon werkverlichting zijn van extra toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur. 

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast. Daarom kunt u de trekker met volle capaciteit het hele jaar door gebruiken. Een scala aan opties zijn af fabriek leverbaar en veranderen de standaard trekker in een all-rounder voor b.v. gemeentewerken. Denk daarbij aan de vijf stijlen cabine met uniek zicht naar de rechterkant, de Valtra LHLINK meesturende fronthefinrichting, een voorlader, frontaftakas, geschikte banden voor op de openbare weg, ISOBUS voorbereiding, etc. etc.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine, polycarbonaat ruiten, een elektrisch massaslot, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties als een aanhangerremventiel, één of meerdere zwaailampen op het dak, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer.

 

Bosbouwwerkzaamheden

Gespecialiseerde machines met een verhoogde restwaarde
Voor deeltijd bosbouwwerkzaamheden is een aangepaste Valtra bosbouwtrekker een kostenefficiënt alternatief voor gespecialiseerde bosbouwmachines. Valtra en haar partners bieden een scala aan opties en werktuigen waarmee u uw Valtra-tractor ombouwt naar een echte oogsttrekker, transporttrekker, expert in het versnipperen, klepelen of kilveren. 

Veilig werken in alle terreinomstandigheden.
De hele opbouw en het ontwerp van de Valtra-tractoren maakt ze ideaal voor gebruik in de bosbouw: grote bodemvrijheid en een vlakke onderkant, een uitstekend zicht vanuit de cabine, een uitstekende ergonomie en een bestuurdersstoel die 180 graden kan draaien zijn standaard. Daarnaast kunt u uw trekker en apparatuur die special is ontworpen om u en uw trekker nog meer bescherming te bieden, specificeren: Een stalen subframe, een stalen brandstoftank, een speciaal versterkte bosbouw cabine, speciale banden en nog veel meer.

Hoog hydraulisch vermogen voor maximal rendement
Alle N-serie tractoren kunnen worden voorzien van een externe pomp met zeer hoge capaciteit. Heeft u nog meer vermogen nodig? Valtra's partners bieden een speciaal ontworpen front opbouwpomp aan om alle extra hydrauliekfuncties die u nodig heeft te versterken, bijvoorbeeld voor het aandrijven en regelen van oogstmachines.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Naar boven

HiTech - Betrouwbare powershift

 • Drie-traps powershift - tot 36 versnellingen voor- en achteruit
 • Gemakkelijk en comfortabel rijden met de automatische transmissiemogelijkheden
 • HiTrol vloeistofkoppeling (optie) voor soepel optrekken en stoppen
 • Open center hydrauliekventielen, mechanisch bediend
 • Hydrauliekopbrengst 73- of 90 L/min.

Rijdt u al een N HiTech trekker?
Vindt hier meer informatie over uw trekker

Type Maximum vermogen PK (kW)
standaard / boost
Maximum koppel Nm
standaard / boost
Hydrauliekopbrengst L/min.
standaard / optie
N93 99 (73) /- 430/- 73 (90)
N103 111 (82) / - 465/- 73 (90)
N103.4 111 (82) / 121 (89) 460/490 73 (90)
N113 124 (91) / 130 (96) 510/530 73 (90)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 73 (90)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 73 (90)
Download technische gegevens voor deze modellen.
open

Ontdek hoe u uw HiTech trekker aan kunt passen aan uw werkzaamheden.

Grondbewerking en transport

Nog meer werkcomfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N HiTech trekkers worden uitgevoerd met een geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning en Xenon werkverlichting zijn van toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur. 

Hoge prestaties ook bij zware trekwerkzaamheden.
Voor die situaties waar zelfs het standaard gewicht en gewichtsverhoudingen van de Valtra trekker moet worden opgevoerd, kunnen trekkers al in de fabriek worden uitgerust met extra buik-, wiel- of frontgewichten. De rij afhankelijke aftakas verhoogt verder de mogelijkheden en prestaties in het veld of tijdens transport. Waar de nationale wetgeving dit toelaat, zijn grotere N-serie trekkers leverbaar met een 50km/uur transmissie. Bijpassende banden die aan deze specificaties voldoen kun je direct af fabriek mee bestellen.  

Minder kans op ongevallen of letsel
Valtra tractoren hebben standaard alle veiligheidsvoorzieningen zoals een ruime instap in de cabine, veiligheidsgordels, ergonomische geplaatste bediening van de hefinrichting, hydraulische multidisc remmen in oliebad, alsook één centrale hoofdschakelaar. Aanvullend zijn er meerdere veiligheidsmaatregelen die ongelukken en eventueel letsel voorkomen al standaard op de fabriek ingebouwd. Luchtdruk aanhangwagen beremming is leverbaar waar de wetgeving in een land dat verlangt. De cabine kan worden uitgerust met een brandblusser, een “dodemansknop”, zwaailampen, extra Xenon werklampen en nog veel meer.

Op de veehouderij

Nog meer comfort
N-serie tractoren kunnen worden uitgerust met cabine- en voorasvering, evenals een reeks aan comfortvoorzieningen voor de cabine. Bij het werken met een maaier of klepelmaaier, zal het TwinTrac terugrijsysteem niet alleen de ergonomie verbeteren, maar ook gaat het werk sneller en nauwkeuriger precisie.

Geschikt voor de grootste werktuigen
Valtra tractoren hebben een groot hefbereik, bij zowel vóór als achter hefinrichting. Daarnaast zorgen de gunstige vermogen / gewichtsverhouding en de optionele front-, buik- of wielgewichten voor optimale tractie , zelfs met grootste werktuigen. Het extra hydraulisch vermogen is een onovertroffen optie van Valtra. ISOBUS werktuigbediening voorbereiding geeft u de volledige controle over uw werktuigen, zowel in voor- als achteraanbouw.

Voorladerwerk

Soepel in optrekken en stilstaan
N-serie trekkers beschikken over meerdere geautomatiseerde transmissie functies die de noodzaak van handmatig schakelen verminderen. De combinatie van de programmeerbare omkeerschakeling met de optionele HiTrol vloeistofkoppeling maakt dat optrekken en stilstaan uiterst soepel en nauwkeurig gaat.

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast en zijn daarmee uiterst geschikt voor de meest uiteen lopende werkzaamheden op de boerderij. Er is een brede keuze aan voorladers en aanbouwwerktuigen. Allemaal direct af fabriek leverbaar. Op- en aanbouw van de lader en ook van de werktuigen gaat in een handomdraai.

Handelbare trekker zelfs in de kleinste ruimtes.
N-serie tractoren zijn zeer compact en wendbaar. De trekker laat zich eenvoudig bedienen en is zeer handelbaar, ook in krappe ruimtes. Valtra voorladers zijn precies afgestemd op- en volledig geïntegreerd in de constructie van de trekker. Dit zorgt voor onbelemmerd sturen van de banden en een kleine draaicirkel, ook bij voorlader gebruik.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine, polycarbonaat ruiten, een “dodemansknop”, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties zoals een veiligheidsgordel voor de bijrijder, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer. 

Bij gemeentewerken op voor op de bouw

Nog meer comfort
Voor nog meer comfort tijdens transportwerkzaamheden of lange dagen in het veld, kunnen N HiTech trekkers worden uitgevoerd met een “heavy duty” geveerde vooras en met een geveerde cabine. Airconditioning, een Valtra Evolution stoel en Xenon werkverlichting zijn van extra toegevoegde waarde als het gaat om het welzijn en de veiligheid van de chauffeur. 

Veelzijdige trekker
Valtra trekkers kunnen helemaal naar de wensen van de klant worden aangepast. Daarom kunt u de trekker met volle capaciteit het hele jaar door gebruiken. Een scala aan opties zijn af fabriek leverbaar en veranderen de standaard trekker in een all-rounder voor b.v. gemeentewerken. Denk daarbij aan de vijf stijlen cabine met uniek zicht naar de rechterkant, de Valtra LHLINK meesturende fronthefinrichting, een voorlader, frontaftakas, geschikte banden voor op de openbare weg, ISOBUS voorbereiding, etc. etc.

Minder risico op ongelukken of letsel
Valtra tractoren omvatten veel standaard veiligheidsvoorzieningen zoals de gemakkelijke en ruime instap in de cabine, polycarbonaat ruiten, een elektrisch massaslot, een gewichtssensor in de stoel van de bestuurder of een aftakas noodschakeling aan de achterkant van de tractor. De trekker kan nog verder worden uitgerust met veiligheidsfuncties als een aanhangerremventiel, één of meerdere zwaailampen op het dak, een brandblusser, een noodsituatie handrem, een buzzer en veel meer. 

Bosbouwwerkzaamheden

Gespecialiseerde machines met een verhoogde restwaarde
Voor deeltijd bosbouwwerkzaamheden is een aangepaste Valtra bosbouwtrekker een kostenefficiënt alternatief voor gespecialiseerde bosbouwmachines. Valtra en haar partners bieden een scala aan opties en werktuigen waarmee u uw Valtra-tractor ombouwt naar een echte oogsttrekker, transporttrekker, expert in het versnipperen, klepelen of kilveren.  

Veilig werken in alle terreinomstandigheden.
De hele opbouw en het ontwerp van de Valtra-tractoren maakt ze ideaal voor gebruik in de bosbouw: grote bodemvrijheid en een vlakke onderkant, een uitstekend zicht vanuit de cabine, een uitstekende ergonomie en een bestuurdersstoel die 180 graden kan draaien zijn standaard. Daarnaast kunt u uw trekker en apparatuur die special is ontworpen om u en uw trekker nog meer bescherming te bieden, specificeren: Een stalen subframe, een stalen brandstoftank, een speciaal versterkte bosbouw cabine, speciale banden en nog veel meer.

Hoog hydraulisch vermogen voor maximal rendement
Alle N-serie tractoren kunnen worden voorzien van een externe pomp met zeer hoge capaciteit. Heeft u nog meer vermogen nodig? Valtra's partners bieden een speciaal ontworpen front opbouwpomp aan om alle extra hydrauliekfuncties die u nodig heeft te versterken, bijvoorbeeld voor het aandrijven en regelen van oogstmachines.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Back to top