Ben jij de beste tractorchauffeur in Europa?

22.06.2017
De Demo Tour is een uitstekende gelegen­heid om verschillende Valtra modellen te testen in praktijk omstandigheden maar ook voor een ontmoeting met Valtra experts. Klanten en alle geïnteresseerden zijn welkom.
Valtra zal in 2017 opnieuw in heel Europa haar modellenreeks presenteren tijdens de traditionele Demo Tour. Al onze nieuwe vierde generatie modellen zijn te zien vanaf juni. We verwachten ook veel animo voor deelname aan onze wedstrijd om de beste tractorchauffeur in Europa te vinden.
Vorig jaar zijn in totaal 13.000 testritten gemaakt tijdens de Demo Tour en dit jaar streven we naar meer. Nieuw voor 2017 zijn presentaties van onze Unlimited Studio (maatwerk Valtra’s) en after-sales service.

In onze Master Cup wedstrijd gaan we op zoek naar de beste tractorchauffeur in Europa. Uit elk land wordt de winnaar uitgenodigd om te strijden in de finale in het voorjaar van 2018 in Finland. De concurrentie zal zwaar worden, maar de ervaring is onvergetelijk. Per land wordt ook een zilveren en een bronzen medaille toegekend en er zijn prijzen voor de top drie per Demo Tour dag.

Deelnemers aan de Master Cup moeten zo snel mogelijk een parcours afleggen dat met pilonnen is uitgezet op een veld. Het ontwerp van de baan is zo gemaakt dat de bestuurder wordt uitgedaagd om alle mogelijkheden en eigenschappen van de trekker te gebruiken.

“Ik kan wel verklappen dat je niet zult winnen door plankgas te rijden”, zegt Juuso Raitanen, die is belast met de organisatie van de Demo Tour. ”Het is beter om de optimale snelheid te kiezen, te sturen met de remmen, de snelstuur-optie te gebruiken en te rijden met zo veel mogelijk precisie.”


« Terug naar het overzicht